Benim Adım Melek 64. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 64. Bölüm İzle
Benim Adım Melek 64. Bölüm İzle; 5 Mayıs Çarşamba 64. Yeni bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek’in yayınlanan 64. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 64. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kutsi, Nehir Erdoğan, Kaan Çakır, Ulvi Kahyaoğlu, Kadim Yaşar ve Muharrem Türkseven’in rol aldığı Benim Adım Melek bu akşam saat 20.00’da 64. bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve iki bölüm sonra final yapacak olan Benim Adım Melek son bölümlerini yaşarken uzun bir yolun da sonuna geldi. Dizide hikayeler tek tek sonlanırken seyircilerde sevdikleri bir diziyle daha vedalaşmaya hazırlanıyor. Reyting olarak kanalın diğer yapımlarının gerisinde kalan dizi töre, aşk ve intikam üçgeninde ele alınan bir hikayeyi seyirciye taşıdı. İki bölümsonra 66.bölümde finalyapacak dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

Benim Adım Melek Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının Çarşamba akşamlar ekrana gelen ve merak ve ilgiyle izlenen dizisi Benim Adım Melek artık finale doğru gidiyor. 66. bölümde final yapacağı daha önce açıklanan dizinin son yayınlanan bölümünde katil olan ve özellikle Halil tarafından her yerde aranan Alpay bulunamamıştır. Ancak Halil bu işin peşini bırakmamakta kararlıdır. Öbür taraftan Kerem büyük bir karar alır ve herkesi şok eder.

Benim Adım Melek 64. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek bu akşam 64. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Kerem’in gidecek olması Melek’i çok büyük bir üzüntüye sevk etmiştir. Melek babasının Kerem’i ikna etmesini ve kararından vazgeçirmesini ister. Ancak Seyit Ali Kerem’e destek vereceğini belirtir. Bu arada Funda Alpay’ın bütün mal varlıklarını elden çıkarmasıyla şok olur. Halil ise Alpay’ı bulmak için çalışmakta ve bunun için Kenan’la işbirliği yapmaktadır. Ancak son anda gelişen bir olay herkesi şok eder. Aylarca başka ellerde dolanan Kenan’ın yazdığı mektuplar nihayet asıl sahibine ulaşır. Vildan Kenan’ın yazdığı aşk dolu kelimeleri okurken Ömer’de bu aşka tanık olmaktadır. Bütün bunları duyan Ömer Kenan’dan hesap sormak için harekete geçer. Benim Adım Melek bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

05-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar