Benim Adım Melek 62. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 62. Bölüm İzle
Benim Adım Melek 62. Bölüm İzle; 21 Nisan Çarşamba 62. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan 62. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 62. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Mehmet Çevik, Ulvi Kahyaoğlu ve Muharrem Türkseven’in rol aldığı Benim Adım Melek bu akşam saat 20.00’da 62. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezon sonu itibariyle final yapacak olan dizi son bölümlerde finale hazırlık hikayeleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Melek ve Halil’in aşkını anlatan ve Melek’in çocukları için her şeyi göze alacağının hikayesini ele alan dizi aşk, intikam ve töre üçgeninde gelişiyor. TRT 1’in diğer dizilerine nazaran düşük bir reytinge sahip olan dizi Gaziantep ve çevresinde çekiliyor. Benim Adım Melek bu akşam ekrana gelecek 62 bölümünde ine Halil ve Melek’i merkeze alan bir hikaye yayınlayacak.

Benim Adım Melek Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonunda olan ve bu akşam 62. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek yayınlanan son bölümde İkra Alpa tarafından vurulmuştur. Zeynel kardeşini kaybederken Kerem’de aşık olduğu İkra’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Alpa ise apar topar olay yerinden uzaklaştırılır. Halil ve Melek bu ola üzerine şok olurken Kenan Alpay’ı teslim edip etmeme konusunda kararsızdır. Ancak babasının katil olduğunu öğrenen Kerem büyük bir öfke içindedir.

Benim Adım Melek 62. Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarında bu sezon final yapacak olan Benim Adım M elek dizisinin bu akşam yayınlanacak 62. Bölümünde büyük gelişmeler yaşanıyor.  İkra’yı öldüren Alpa yurtdışına kaçacağı günü beklerken Funda Adana’da duramaz ve Antep’e geri döner. Kerem ise öfke içindedir ve babasını aramaktadır. Kerem Funda’nın da döndüğünü öğrenince kapıya dayanır ve ikili arasında sert bir tartışma yaşanır. Polis bu gelişme üzerine Kerem’i gözaltına alır. Melek ve Halil ise Alpay’ın izini sürmektedirler. Halil bütün bu olanlarda Kenan’ın da parmağını olduğundan şüphelenmektedir. Ancak bu konuda kimseyi ikna edemez ve tek başına Kenan’ın peşine düşer. Halil bütün her şeyi göze almıştır ve Kenan’ın evini basar. Alpay’ı bulma çalışan Halil bu sırada büyük bir sürprizle karşılaşır. Melek ise olunun gözaltına alınması sebebiyle şoktadır. Bütün bunlar yaşanırken tayini çıkan Ömer Defne’yi geride bırakıp gitmek istememektedir. Bu sebeple tayinini durdurma çalışır. Benim Adım Melek bu akşam 62. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar