Benim Adım Melek 21. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 21. Bölüm İzle!
Melek locasına kavuşurken Kadriye, hamile kaldığını öğrenince evliliğine sahip çıkabilecek mi? Sevdiği kız Defne'nin Ömer'e geri dönmesine Adnan nasıl tepki verecek?

İleri derecede lenf kanseri bir annenin sırf çocukları için hayata tutunma mücadelesini anlatan Benim Adım Melek 21. yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Hastalığı için Adana'da yeni bir tedaviye başlayan Melek, babasının locaya sahip çıkmasıyla yeniden umutlanır. Boşanmak üzere olan Kadriye, hamile kaldığını öğrenince evliliğine sahip çıkabilecek mi? Aşkı uğruna ailesine karşı gelen Ömer, konaktakilerin ikiye bölünmesine yol açarken sevdiği kız Defne'nin Ömer'e geri dönmesine Adnan nasıl tepki verecek? Hırs, intikam ve aşk dolu dizi Benim Adım Melek 21. Bölümde yaşanacaklar tüm detaylarıyla haberimizde....

Benim Adım Melek 21. Bölüm İzle!

Melek için hayata tutunma vesilesi olan Loja meselesi nihayet tatya bağlanır. Kızı Melek'i affetmese de torunları için lojayı satın alan Seyitali loja için ileri sürdüğü şarttan vazgeçer. Böylece Melek ve Halil beraber çalışma şansı bulur. Eski eşi Erdal'ın gelmesiyle zor durumda kalan Seyran, Mithat'a red cevabı verse de Mithat zor bulduğu aşkından vazgeçecek değildir..

Adnan, Defne'yi kaçırıyor!

Ömer'e geri dönerek Adnan'ı tersleyen Defne bunun bedelini Adnan tarafından kaçırılarak öder. Acaba Defne bulunabilecek mi? Mahmut'tan boşanan Kadriye'nin hamile kalması konakta işlerin iyice çıkmaza girmesine yol açar. Halil gençlik aşkı uğruna babasını karşısına almışken kanserle olan mücadelesinde Melek'e her tülü desteği vermeye deva etmektedir.

Alpay köşeye sıkışıyor!

Funda ile evlenmek üzere olan Alpay, can arkadaşı Kenan'ın onu loca konusunda yüzüstü bırakması üzerine ne yapacağını şaşırır. Üstelik onun oyaladığını düşünen Funda evlilikten vazgeçmiştir. Diğer yandan kızı Defne'nin Adnan tarafından kaçırılması ik ortağı karşı karşıya getirir. Benim Adım Melek 21. yeni bölüm 19 Şubat Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında.

Benim Adım Melek son bölümde neler yaşandı?

Kültür ilimiz Gaziantep'te çekimleri devam eden Benim Adım Melek dizisi Çarşamba akşamları evlerimize misafir olmaya devam ediyor. Hem hastalığıyla hem de eski kocasıyla mücadele eden Melek, Halil ve Mirza ile birlikte çırpınmaktadır. Çocuklarına kavuşan Melek Adana'daki tedaviden yorgun ama umutlu dönmüştür. Eşi Kadriye ile boşanmaya karar veren Mahmut, başına gelecek sürprizden haberi yoktur. Oşandığı kadriye hamile kaldığını öğrenir. Bu arada diğer kardeş Mithat da bela sarmalıdan kurtulamamıştır. Seyran tam da Mithat'a evet diyecekken çıkıp gelen eski kocası yüzünden zor durumdakalmıştır. Ustalık kokan denklemlerle örgülü senaryosu ve aile sıcaklığında kültürüyle Benim Adım Melek her çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

19-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar