Benim Adım Melek 29. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 29. Bölüm İzle!
Benim Adım Melek 29. Bölüm İzle; 2 Eylül Çarşamba 29. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 29. Bölüm İzle; Nehir Erdoğan, Kutsi ve Şerif Sezer gibi usta oyuncuların yer aldığı Benim Adım Melek Dizisi Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen ve bu sezonda devam eden ve TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek bu sezonda kanalın en güçlü yapımları arasında gösteriliyor. Bir annenin çocukları için yapabileceklerinin anlatıldığı dizide yıllar önce birbirinden kopan iki sevenin yeniden ortaya çıkan aşkı diziye son zamanlarda damga vurmuş durumda. Gaziantep’te çekilen dizinin yayınlanacak son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek Son Bölüm’de Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Benim Adım Melek bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Yeni sezonda 20 yıldır susanların artık konuşulmaya başlandı ve Melek ve Halil’in geçmişleriyle yüzleşmeleri sonrasında yeniden kartlar dağıtılmaya başlandı. Melek’in Halil ile arasında yaşananların artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığı sezonda Halil ve Melek aşkları için neleri göze alacaklar ve bu göze aldıkları nelere sebep olur. Benim Adım Melek yeni sezon iddialı bir hikayeyle sevenlerinin karşısında olacak.

Benim Adım Melek 29. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonuna başlayan dram dizisi Benim Adım Melek bu akşam yayınlanacak 29. Yeni bölümüyle seyircide birçok soru işaretine sebep olacak. Halil’in aşkını öğrenen Melek, yıllar önce giderken arkasında bıraktığı yıkılmış Halil’le yeniden bir kez daha yüzleşirken bu sefer bu aşka nasıl bir yanıt verecek? Yine arkasında bir yıkım mı bırakacak yoksa bu sefer her şeyi tüm çevresindekileri karşısına alma pahasına Halil’le bir ömür yaşamak için mücadeleye mi girecek? Öbür taraftan Cumali’nin kendini inzivaya çekmesi iki ayrı konakta nasıl bir yankı bulacak? Halil’in tüm çabalarına rağmen Cumali artık geri dönmeme konusunda kararlıdır. Öbür taraftan oğlunun acısıyla yıkılan Kenan Adnan’a düzenlenen operasyonun arkasında Halil’in olduğunu öğrenir ve tüm oklarını bu sefer Halil’e yöneltir. Yine tüm bu hengamenin ortasında Ömer Defne ve kendisi için nasıl bir çözüm yolu bulacaktır? Her şey zaten pamuk ipliğine bağlıyken handa verilen yemekte Karadalar ve Şirhanlar hangi haberlerle şok olacaklar? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Benim Adım Melek dizisinin 29. Bölümde cevap bulacak.

02-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar