Benim Adım Melek 35. bölüm izle!

Benim Adım Melek 35. bölüm izle!
. Hem çevresine hem de yakalandığı kansere karşı direnen Melek, tedavinin işe yaramadığını öğrenmiştir. Artık hastalığını herkes öğrenmiştir.

Çarşamba akşamlarına damga vuran TRT1’in aile melodram dizisi Benim Adım Melek 35. Bölümünde Melek’in hastalığını öğrenen babası nasıl bir tepki veriyor? Kocasından boşanan ve 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Melek kanseri yenecek mi yoksa tedaviye karşılık veremeyip ölecek mi? Mithat, ablası Melek için babasına rest çekerken tüm varlığına ipotek koyduran Halil, gençlik aşkının ölüp gitmesine razı olacak mı? Melek’in hastalığını öğrenen ailenin diğer üyelerinin tepkisini izlemek için Benim Adım Melek 35. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Benim Adım Melek 35. bölüm izle!

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı Benim Adım Melek, çocuklarına sahip çıkmaya çalışan bir annenin inanılmaz mücadelesini anlatıyor. Hem çevresine hem de yakalandığı kansere karşı direnen Melek, tedavinin işe yaramadığını öğrenmiştir. Artık hastalığını herkes öğrenmiştir. Seyit Ali kızının kurtulması için ne gerekiyorsa yapmaya karar verirken Halil, sevdiği kadının gözünün önünde eriyip gitmesine razı değildir. Alpay, kan kardeşi Kenan ile eskisi gibi dost kalacak mı yoksa eşi Funda’mın kışkırtmalarıyla dostluğu bitirecek mi?

Sen beni hiç sevmedin mi?

Hastalığını sorgulayan babasına Melek’in söylediği “Neden yaptın bunu, neden? Sen beni hiç mi sevmedin" diye bağırması Benim Adım Melek 35. Bölüme damga vuracak. Halil çocukluk ve gençlik aşkı Melek’i kaybetmemek için tüm varlığına ipotek koydururken gerçeği öğrenen babasıyla karşı karşıya geliyor. Tüm aile Melek’in kanseri yenmesi için her yolu denmekte ancak sonuçlar kötüye gitmektedir. Melek bu amansız hastalığı yenip se3vdiklerini mutlu edecek mi? Benim Adım Melek 35. Bölümüyle 14 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de… Keyifli seyirler.

Benim Adım Melek son bölümde neler oldu?

Gün geçtikçe durumu kötü giden Melek, hastalığını babasından gizlemeye devam etmektedir. İlaç kutusunu göstererek onu sorguya çeken babası Seyit Ali’ye kanser olduğunu yine söyleyemez. Bu arada Doktor Feyyaz Bey’den tedavinin işe yaramadığını öğrenen Halil, gerçeği Melek’ten gizlemeye karar verir. Kendisine ısrar eden arkadaşı Mirza ve Bahar’a da gerçeği söylerken Melek gizlice duyar ve dünyası kararır. Halil’in elindeki dosyayı gören Seyit Ali işin peşini bırakmaz ve hastaneye koşar. Defne de oradadır ve gerçeği dedesine söyler.

Kenan kasayı kurcalayan Alpay’ı affetmek için ona herkesten özür dilemesini şart koşar. Bu arada emlakçıdan Kadriye’nin beğendiği evi Mithat’ın tuttuğunu öğrenen Mahmut öfkeden deliye döner ve Mithat’tan hesap sorar. Zeynel, Kenan’ın desteğiyle Ünzile’yi istemeye gider ve yıllarca peşinden koştuğu kızla nişanlanır.

14-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar