Benim Adım Melek 37.Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 37.Bölüm İzle!
Yakalandığı amansız hastalıkla mücadele için baba ocağına dönen Melek’ kurtarmak için tüm aile seferber oluyorSeyit Ali tüm çocuklarını konakta toplayabilecek mi?

Ailenizin kanalı sloganıyla yayın yapan TRT1’in melodram aile dizisi Benim Adım Melek, Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşmayı sürdürüyor. Ülkemizde yaşanan çeşitli aile sorunlarına çözümler öneren duygusal melodram dizisi Benim Adım Melek 37. yeni bölümünde Melek, hastalığını tüm aile bireylerine söylüyor. Melek’in kanser olduğunu öğrenen Mahmut, Seyit Ali ve Nefise Halanın tepkileri nasıl?  Vildan ile evlenmek isteyen Kenan nasıl bir oyunun peşinde? Şimdi detaylar

Benim Adım Melek 37.Bölüm İzle!

Sevdiği adam uğruna Almanya’ya kaçan, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele için baba ocağına dönen Melek’in çocukları için mücadelesini anlatan Benim Adım Melek dizisi Gaziantep’te çekilmeye devam ediyor. Benim Adım Melek 37. son bölümde Halil’in gençlik aşkı Melek’i unutamadığını, sevdiğini duyan Zümrüt çok sert tepki gösterir. Vildan’ı evliliğe ikna etmek için onunla buluşan ancak Cumali’ye yakalanan Kenan, vaziyeti nasıl kurtarıyor? Futbol kulübünden arkadaşı Emre, Kerem ve Aslı’ya bir oyun oynayarak aralarının bozulmasına sebep olur.

Alpay’ın sırrı ortaya çıkıyor!

Gaziantep Spor Kulübünden Emre’nin oyununa gelerek Kerem’le bozuşan Aslı, aralarını düzeltmek isterken Alpay’ın bir sırrı ortaya çıkar. Kenan noktasında karısı Seyran ile tartışan Mithat, konağa yerleşecek mi? Ömer’in yemin törenine giden Şirhanlar, hiç ummadıkları bir haberle karşılaşır.

Melek kurtulacak mı?

Kendisini bırakıp kaçtığı için kızını affedemeyen Seyit Ali, Melek’in kanser olduğunu öğrenmiş ve yıkılmıştır. Kızı Melek’i amansız hastalıktan kurtarmak için çabalayan Seyit Ali, biricik kızını kurtarmak için Feyyaz Doktordan bir haber alır. Eğer uygun bir ilik nakli olursa melek için yaşama umudu belirir. Ailecek nakil için uygun olup olmadıklarına dair prosedür gerçekleştirilir ancak Melek’in bundan haberi yoktur. Tüm aile sabırsızlıkla sonuçları beklerken Melek, ailesinin yaptığı fedakârlığı öğrenebilecek mi? Kenan ve Alpay yeni hamlelerinde başarılı olabilecek m? Hepsi ve daha fazlası 28 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

Benim Adım Melek son bölümde neler oldu?

Melek, kendisini evden attırdığı için babası Seyit Ali’ye hesap sormak için konağa gelir ve babasından ummadığı bir teklif alır. Eğer tüm aile bireylerini konağa getirebilirse onların konakta kalmasına izin verecektir. Teklifi duyan melek çok sevinir ve hemen kardeşlerini toplar ve konağa getirir. Seyit Ali Mithat ve karısı Seyran’ı bağrına basar. Hep birlikte konağa yerleşirler. Ömer’in yemin töreni için hediye hazırlayan Defne, Zümrüt hanımın hışmına uğrar. Ama hediyeyi göndermeye kararlıdır.

28-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar