Benim Adım Melek 39. Bölüm izle!

Benim Adım Melek 39. Bölüm izle!
Gaziantep’te çekimleri devam eden Benim Adım Melek 39. Bölümünde iki aile arasında nişan sevinci yaşanıyor. Defne ile Ömer nişanlanıyor, iki aile arasındaki buzlar eriyor.

Sevdiği adam uğruna Almanya’ya kaçan, kansere yakalanınca baba ocağına dönen Melek’in hem hastalıkla hem de çevresiyle mücadelesini anlatan Benim Adım Melek dizisi 39. Bölümünde nişan töreni izleyiciyi sevindiriyor. Şirhanlar ile Karabağlar arasında barış rüzgârları eserken Kenan ve Alpay bu ilişkiyi bozmak için yine iş başındalar. Kanserle boğuşan Melek’e bir darbede oğlu Seyit Ali’nin hastalığından gelir. Melek ile Halil birbirine kavuşabilecek mi? Sürprizlerle dolu Benim Adım Melek 39. Bölüm haberimizde. Şimdi detaylar

Benim Adım Melek 39. Bölüm izle!

Gaziantep’te çekimleri devam eden Benim Adım Melek 39. Bölümünde iki aile arasında nişan sevinci yaşanıyor. Defne ile Ömer nişanlanır ve iki aile arasındaki buzlar erir.

Ülkemizde yaşanan çeşitli aile sorunlarına çözümler öneren duygusal melodram dizisi Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk ve Ulvi Kahyaoğlu başrolleri paylaşıyor. Çiçeği burnunda evli çift Mithat ile Seyran’ın bir anda dünyasına giren Banu, genç çifti ne ile sınayacak? Seyran öğrendiği gerçek karşısında ne yapacak?

Bir yanda umut, bir yanda kargaşa!

Halil, çocukluk aşkı Melek için çırpınmaktadır. Melek’e hazırladığı büyük sürpriz hasta kadına büyük moral olurken Halil’den teklif gelecek mi? Funda’nın bilerek kendisini konağa götürerek Kerem gerçeğini göstermesine bozulan Aslı, Alpay ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Kerem’in eniştesi Alpay’ın oğlu olması Aslı’yı nasıl etkileyecek? Bu arada hırsızlık olayından dolayı Emre ve Kerem arasındaki çatışma devam eder. Kerem, elindeki görüntülerle Emre’ye bir plan hazırlarken Kenan, Vildan’ı çocukluğunun geçtiği yere götürür. Kendisine evlilik teklifi eden Kenan’a Vildan’ın cevabı ne olacak? Dağıtım izni biten Ömer, gitmeden önce Defne’ye bir sürpriz yapar.

Seyit Ali hastalanıyor

İşler yavaş yavaş düzelirken Melek’in oğlu Seyit Ali bulaşıcı hastalığa yakalanır. Bağışıklığı çok düşük olan Melek, bu zor zamanında oğlunun yanında olamamaktan perişan olurken Halil’in desteğiyle hayata tutunma ya çalışır. Kenan’ın planlarını öğrenen Cumali, Alpay ve Kenan’a savaş açarken locada ve handa işler iyice karışır. Sürpriz gelişmelerle Benim Adım Melek 39. Son bölümü 11 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

11-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar