Benim Adım Melek 48.Bölüm İzle

Benim Adım Melek 48.Bölüm İzle
Hem kanserle hem de ailesiyle mücadele veren Melek, nihayet uygun donörün bulunmasıyla iyileşiyor. Halil ile Melek'in kavuşması için son engel nedir?

TRT1’in Çarşamba akşamlarına damga vuran melodram dizisi Benim Adım Melek 48. Bölümde güzel gelişmeler izleyiciyi mutlu ediyor. Alpay’ın donör olmasıyla Melek için umut yeniden başlar. Halil bir yandan melek ile evlilik planları yaparken diğer yandan Alpay’ın ileri sürdüğü şartı kabul edecek mi? Mehmet Çevik, Kutsi, Rabia Soytürk ve Nehir Erdoğan’ın başrolleri paylaştığı Benim Adım Melek 48. yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Benim Adım Melek 48.Bölüm İzle

TRT1'in Çarşamba akşamları yayınlanan melodram dizisi Benim Adım Melek 48. Yeni bölümde Melek için uygun donör bulunur. Donörlük testi pozitif çıkan Alpay’ın Melek’in hayatı karşılığı Halil’den istediği şart ne? Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’in başrol oynadığı, Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek TRT1 izleyicilerine umut ve mücadele aşılamaya devam ediyor. Donörlük yapan Alpay Funda’ya ulaşamayınca Kenan’ın gitmesine engel olamadıklarını görür ve iyice gerilir. Funda’nın Vildan’ın ağzından yazdığı mektup Kenan’ı gitme kararından vazgeçecek mi?

Ömer’in hafızası yerine geliyor

Askerdeki görevi sırasında çıkan çatışmada yaralanarak hafızasını yitiren Ömer, odasına kapanır ve delice Defne’nin defterini okur. O sırada Melek ameliyata alınmış ve donörlük işlemi başarıyla yerine getirilmiştir. Ömer, Defne ve Gülşad hep birlikte Halfeti’ye giderler. Elbetteki karşılaşacakları büyük sürprizden haberleri yoktur. Bu sürpriz Ömer’in hafızasını iyileştirecek mi?

Handa kutlama var

Bahis maçlarından dolayı güvenirliliği kaybeden Kerem için Gaziantep Spor kulübü kararını verir. Acaba Kerem kulübüne dönebilecek mi? Bu sırada hastaneye yatmış gibi görünmek amacıyla birkaç gün ortadan kaybolan Alpay’ın kurduğu oyun işe yarayacak mı? Melek için yeşeren umutlar, hem Karadağlar hem de Şirhanlar’da bayram havası estirir. Halil ile Melek’in bir an önce evlenmesine karar verilir. Kutlamalar handa başlar. Herkes çok mutludur, Alpay hariç. Melek nakil öncesi hazırlıklar için hastaneye yatarken tüm aile ona destek için hastanede, nöbettedir. Ve Melek yavaş yavaş iyileşmeye başlar. İki ailenin büyüğü Cumali ve Seyitali bir karara varıp Halil ve Melek’e moral olması için bir sürpriz hazırlarlar. Gaziantep’in iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen mücadelesini anlatan Benim Adım melek 48. Son bölümüyle 13 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

13-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar