Benim Adım Melek 52. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 52. Bölüm İzle
Benim Adım Melek 52. Bölüm İzle; 10 Şubat Çarşamba akşamı 52. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek'in yayınlanan 52. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 52. Bölüm İzle; başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Hande Kaplan, Kaan Çakır, Mehmet çevik ve Muharrem Türkseven’in rol aldı Benim Adım Melek dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 52. Bölümüyle seyirciyle buluşuyor. TRT 1 ekranlarının Çarşamba akşamlarının yayınlanan töre, aşk ve intikam üçgeninde ele alınan dizisi Benim Adım Melek her bölüm heyecanla devam ederken reytinglerde ne yazık ki iki sezondur beklenenden uzak bir görüntü çiziyor. Gaziantep’te çekilen ve bir kadının çocukları ve sevdiği adam arasında kalmasını konu edinen Benim Adım Melek bu akşam da yine heyecanlı bir bölümle seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan 52. Bölümü bu akşam TRT 1’de.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında iki sezondur ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisi yayınlanan son bölümde yine heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Cumali ve Seyitali torunlarının ve çocuklarının mutluluğu için ellerinden geleni yapmaya karar vermişlerdir. Halil ise ne yazık ki imzaladı sözleşmenin şartları gereği Melek’ten uzaklaşmak zorundadır. Ancak Melek Halil ile buluşacağı günleri heyecanla beklemektedir. Kadriye ise sonunda ikizlerine kavuşmuştur.

Benim Adım Melek 52. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1’in sevilen dizilerinden Benim Adım Melek bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Melek oğlu Seyitali’nin doğum günü için herkesi konağa davet etmiştir. Doğum gününün organizasyonunda ise Halil ve Alpay arasındaki gerginlik iyice tırmanır. İkili arasındaki bu gerginlik Kerem’e de geçer. Kenan ise Alpay’ın çevirdiği dolapları anlamaya başlamıştır. Kenan artık Alpay’a engel olmaya çalışacaktır. Bu arada melek^te artık Halil’in kendisinden bir şeyler sakladığını anlamıştır. Cumali oğlunu kara kara düşündüren ve evlenmekten alıkoyan sebebin peşine düşmeye karar verir. Cumali oğlu ve kendisinin başındaki büyük derdi öğrenebilecek midir? Halil Alpay ile arasındaki gerilimin sebebini daha ne kadar Melek’ten saklayacaktır? Melek Alpay ile Halil arasındaki sözleşmenin içeriğini örenebilecek midir? Konak ve Han elden çıkacak ve Alpay’ın mı olacaktır? Bütün bu sorular ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan 52. Bölümünde cevap buluyor. Benim Adım Melek bu akşam 52. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

10-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar