Benim Adım Melek 61. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 61. Bölüm İzle
Benim Adım Melek 61. Bölüm İzle; 14 Nisan Çarşamba 61. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan 61. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 61. Bölüm İzle; Başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa mMert Koç, Rabia Soytürk, Nizam Namidar ve Kaan Çakır’ın rol aldı Benim Adım Melek bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 61. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. İki sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir annenin çocukları için verdiği mücadeleyi ve hayatta kalma hikayesini anlatan Benim Adım belek bu sezon sonunda final yaparak seyirciyle vedalaşacak. Bir aşk, intikam ve töre üçgeninde yaşanan hikayeyi anlatan dizi ilk sezon reytinglerde iyi bir seviye yakalamışken ne yazık ki bu sezon ciddi düşüşler yaşadı ve kanal yönetimi tarafından dizinin finaline karar verildi. Bu akşam yayınlanacak bölümde yine dram başrolde olacak. Benim adım Melek bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve belli bir kesim seyircinin izlediği töre, aşk ve intikam üçlemesinin bir versiyonu olan Benim Adım Melek hikayesinin sonuna yaklaşırken son bölümde yine seyircisiyle karşı karşıya geldi. Son bölümde bütün bir hikayenin de temel konusu olan Melek ve Halil’in aşkları sonunda mutlu sonla bitmeye hazırdır. İkili evlenmek için aynı masaya otururken ailelerde bu sevinçli gün karşısında tüm kavgaları unutmuşlardır.

Benim Adım Melek 61. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında iki sezondur ekrana gelen ve Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek finale hazırlanırken son bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ise tam bir dram yaşanıyor. Zeynel yeni kavuştuğu kardeşini, Kerem’de duygularını söyleyemediği İkra’sını kaybetmiştir. Bu cinayete şahitlik eden Mithat ise hastanede canıyla uğraşmaktadır. Bu olayı yapan Alpay ise Kaan tarafından olay yerinden kaçırılır. Alpay henüz ne yaptığının farkında bile değildir. Henüz yeni evlenen Melek ve Halil ise karakol ile hastane arasında mekik dokumaktadırlar. Tüm bu olanlar yetmezmiş gibi Şirhan konağında da başka bir olay yaşanır. Şirkan Konağında herkes defne’nin yanında yer alırken Ömer’e karşı birleşirler. Tüm herkes suçluyu ve katili ararken Kaan ne yapacağını bilemez bir haldedir. Alpay ise derin bir şok içindedir. Kerem ise sevdiği kızın katilinin babası olduğunu öğrenince adeta yıkılmıştır. Benim Adım melek bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 561. Bölümüyle ekranlara geliyor.

14-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar