Benim Adım Melek dizisi 20. Bölüm izle!

Benim Adım Melek dizisi 20. Bölüm izle!
Kanser hastası bir annenin çocukları uğruna babası dahil herkesi göze almasını anlatan Benim Adım Melek 20. yeni bölümü bu akşam TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Kanser hastası bir annenin çocukları uğruna babası dahil herkesi göze almasını anlatan Benim Adım Melek 20. yeni bölümü bu akşam TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Hastalığı iyce ilerleyen Melek’in tüm umutları bitmek üzeredir. Onu hayatta tutan telk şey olan lojanın el değiştirmesi Melek' nasıl etki edecektir? Eski eşi Erdal'ın gelmesiyle zor durumda kalan Seyran, Mithat'a ne diyecek? Annesi Melek2ten koparılması için söz kesilmek istenen Defne, Ömer'i unutup Adnan'a evet diyecek mi? Mahmut'tan boşanmak üzere olan Kadriye'nin hamile kaldığını öğrenmesi konakta işleri iyice karıştırır. Halil gençlik aşkı uğruna babasını karşısına almışken Cumali öfkesini nasıl dindirecek? Benim Adım Melek 20. yeni bölümde yaşanacak tüm detaylarıyla haberimizde.

Benim Adım Melek dizisi 20. Bölüm izle!

Gaziantep'te çekimleri devam eden Benim Adım Melek dizisi Çarşamba akşamlarının en sevilen dizilerinden olmayı sürdürüyor. Geçmişte yaptığı bir hata nedeniyle babası ve çevresi tarafından dışlanan, çocukları için eski eşiyle mücadele eden Melek'in umut ve hüsran dolu srüveni olanca hzyla devam ediyor. Bir yandan amansız hastalığıyla diğer yandan elinde tutamadığı çocukları için uğraşan Melek çok sevdiği lojayı da kaybetmek üzeredir. Melek'in konağa dönmesiyle huzur dolu konak da çekilmez hale gelmiştir. Sadece Melek değil kardeşleri Mahmut ve Mithat da bela sarmalıdan kendilerini kurtaramamıştır. Mithat gönül işlerinde başarılı olamazken 20 yıllık evli olan Mahmut tam da çocuk sahibi olacakken eşi Kadriye ile boşanmak üzeredir. Usta işi denklemlerle örgülü senaryosuyla diziseverleri TRT1 ekranlarına bağlayan Benim Adım Melek 20. yeni bölümde Melek ve ona kanserle olan mücadelesinde yardımcı olan Halil, babalarıyla köprüleri atıyor.

Mahmut baba olacağını öğreniyor

Eşi Kadriye'nin boşboğazlığı nedeniyle konaktan kovulmasına ses çıkarmayan Mahmut, artık boşanmaya karar vermiştir. Melek’in yengesi Kadriye, bir türlü tutamadığı çenesyle konağı birbirine katmıştır. Daha önce de konağı terk edip köyüne dönen Kadriye’yi Mahmut ikna edip getirmişken bu sefer Kadriye’yi boşamak ister. İşlemler devam ederken Kadriye hamile kaldığını öğrenir. Bu arada diğer kardeş Mithat tam da aradığı aşkı bulduğu Seyran’ın eski eşiyle karşılaşır ve şok geçirir. Konaktakiler bu ilişkiyi onaylamaz. Mithat'ı gizliden gizliye seven Ünzile’nin planı tutmayınca o da konaktan kovulur. Melek’in hayata tutunmak için çalıştığı lojadaki şini kybetmek üzeredir. Lojayı satın alan Cumali ve Seyit Ali lojada melek'in çalışmasını yasaklarlar. Melek bir darbe de lojadan yerken kemoterapi seansları işe yarayacak mıdır?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00’de TRT1 ekranlarında yayınlanacak Benim Adım Melek 20. Bölümde. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Her şeye rağmen Melek pes etmiyor

Kanserin ilerlemesinde dolayı ağır kemoterapi alan Melek hala hastalığını herkesten gizlemek istemektedir. Tek amacı çocukları için hayata tutunmak olan Melek'e onu bir türlü unutamayan gençlik aşkı Halil destek vermektedir. Kutsi, Nehir Erdoğan ve Muharrem Türksever'in başrolde olduğu Benim Adım Melek dizisi Gaziantep’te çekildiği için her bölümde şehre ait bir kültür paylaşılıyor. Şerif Sezer, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu ve Mustafa Mert Koç'un ustalık işi rol çıkardığı dizide babaları, anneleri ve dedeleri tarafından bir türlü paylaşılamayan çocukların durumu mahkemeye düşmüş ve mahkeme kısa süreliğine çocukları babaları Alpay'a vermiştir. Ancak Melek'in pes etmeye hiç niyeti yoktur.

12-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar