Benim Adım Melek’te Ayrılık!

Benim Adım Melek’te Ayrılık!
TRT 1'de ekrana gelen Benim Adım Melek Dizisi’nin yayınlanan son bölümünde şok eden bir ayrılık yaşandı. Dizide Adnan karakterini canlandıran İsmail Açıl diziye veda etti.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve kanalın iddialı yapımları arasında yer alan Benim Adım Melek sevilerek seyredilmeye devam ediyor. Gaziantep ve bölgesinde çekilen ve hasta bir annenin memleketine geri dönmesi ve çocukları için verdiği mücadeleyi konu alan dizinin yapımcılığını ÜS Yapım üstlenirken, dizinin yönetmenliğini Cem Akyoldaş üstlenmiş durumda. Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytrk, Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Ulvi Kahyaoğlu, Muharrem Türkseven, Şerif Sezer ve İsmail Açıl gibi oyuncular yer alıyor. Benim Adım Melek dizisinin son yayınlanan bölümünde seyirciyi şoka uğratan bir ayrılık yaşandı. Her Çarşamba TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizide Adnan karakterini canlandıran İsmail Açıl diziye veda etti. İşte detaylar!

Benim Adım Melek Adnan Öldü!

Üs yapım tarafından TRT 1 için hazırlanan ve bu sezon başlayan kanalın reytingi yüksek dizilerinden Benim Adım Melek seyirci tarafından heyecanla ve merakla takip edilmeye devam ediliyor. Dizide Adnan karakterini oynayan başarılı ve yetenekli oyuncu İsmail Açıl son yayınlanan bölümde senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Dizide oldukça başarılı bir performans gösteren İsmail Açıl Adnan karakteriyle dizide kötü bir adamı canlandırıyordu. Son bölümde polisler tarafından etrafı sarılan ve bu durumu babasından gelen telefonla anlayan ancak kaçmak için geç kalan Adnan polis tarafından vuruldu. Senaryo gereği ölerek diziye veda eden oyuncunun ayrılığı seyircide hem sevinçle hem de üzüntüyle karşılandı. Sevinenler artık kötü bir karakterden kurtuldukları için sevinirken üzülenler İsmail Açıl’ın performansının dizide aranacağını düşünüyorlar.

İsmail Açıl Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek adlı yapımda rol alan genç oyunculardan İsmail Açıl dizide Kenan’ın oğlu Adnan’ı canlandırmıştır. Bundan önce rol aldığı Çukur’un 3. Sezonunda adeta fırtınalar estiren ve Çukur’u yangın yerine döndüren oyuncu dizide Doğan karakteriyle yer almıştır ve Yamaç’ın en büyük düşmanlarından biri olmuştur. Canlandırdığı rollerde üst düzey performans sergileyen oyuncunun bundan sonraki yapımlarını da sizler için takip etmeye devam edeceğiz. Oyuncuya bundan sonraki projelerinde başarılar diliyoruz.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar