Benim Tatlı Yalanım 23. bölüm izle

Benim Tatlı Yalanım 23. bölüm izle
Benim Tatlı Yalanım 23. Bölüm izle; Dizinin 23 Kasım Cumartesi günü yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Benim Tatlı Yalanım son bölüm tek parça izlemek için detaylar!

Benim Tatlı Yalanım 23. Bölüm izle! Star TV'de 23 Kasım Cumartesi yeni bölümüyle yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Kızının özlemiyle yanıp tutuşan Nejat'ın üzerinden Aylin yeni planlarını hayata geçirir. Suna'nın Nejat'a ve Kayra'ya ne kadar değer verdiğini bilen Aylin, Suna'ya başka bir ülkeye taşınma kararı aldığını Suna'ya Nejat'tan ayrılırsa bu kararından vazgeçeceğini söyler. Çok zor bir kararla karşı karşıya kalan Suna, annesinin ölmediğini ve Pervin olduğunu öğrenir. Suna, Rafet ve Saniye'nin hayatı öğrendikleri karşısında alt üst olurken, Suna'nın vereceği karar herkes tarafından merakla bekleniyor. Benim Tatlı Yalanım son bölüm tek parça izlemek için detaylar aşağıda!

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜM (TEK PARÇA) İZLE

Yaşadığı şokların ardından hayatı alt üst olan Suna'nın vereceği kararları merak eden izleyiciler Benim Tatlı Yalanım son bölüm tek parça nasıl izleyeceğini araştırıyor. 23 Kasım Cumartesi Star TV'de 20:00'da başlayacak diziyi tek part full izlemek için Star TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya canlitv.com üzerinden kanalın canlı yayınına ulaşabilirsiniz. Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BENİM TATLI YALANIM 23. BÖLÜM ÖZETİ

Nejat'ın Kayra'yı görebilmesi için aşkından vazgeçen Suna çok önemli bir karar almıştır. Nejat ile evlenecekleri sabah bir not bırakarak Nejat'ı terkeder. Düğün hazırlıkları sürerken Suna'nın kararı şok etkisi yaratmış, herkes Suna'yı aramaya başlamıştır. Nejat, Suna'nın nerede olduğunu bulur ancak kararından vazgeçiremez. Suna, Nejat'a annesinin yaşadığını bildiği halde kendisine söylemediği için ayrılma kararı aldığını söylese de Nejat buna inanmaz. Annelerinin yaşadığını öğrenen Suna, Rafet ve Saniye hayatlarının şokunu yaşarken yeni bir başlangıç yapmaya karar verirler ve Suna'nın küçüklük hayali olan Muhallebi Dükkanını açmaya karar verirler. 

Suna ve Nejat'ın ayrılığı herkesi derinden üzerken Hayri, Saniye, Burcu ve Serkan ikiliyi barıştırmak için planlar yaparlar. Planı işe yarayan Aylin ise tekrar Nejat ile birlikte olabilmek için Kayra'yı alıp eve döner. Kızının geri dönmesine çok sevinen Nejat'ın aklı hala Suna'da dır.

Benim Tatlı Yalanım 23. yeni bölümüyle 23 Kasım Cumartesi günü Star TV'de!

23-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar