Recep İvedik 7’ye Sürpriz Oyuncu

Recep İvedik 7’ye Sürpriz Oyuncu
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve çekimleri devam eden Recep İvedik 7’nin oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim yer alıyor. Güzel oyuncu Öznur serçeler Recep İvedik 7’de!

Türk Sinema tarihinin en çok gişe yapan filmleri sıralamasında ilkler içinde yer alan ve bugüne kadar 6 film çekilen Recep İvedik Serisi filmlerin 7.’si için çalışmalar ve çekimler devam ediyor. Şahan Gökbakar tarafından yazılan ve yine başrolünde Şahan Gökbakar’ın rol aldığı filmlerin tamamı sinema salonlarında gösterilirken son film olacak olan Recep İvedik 7 ise internet yayın platformu Disney Plus için hazırlanıyor. Bir iddiaya göre Şahan Göbakar’la 120 Milyon Lira karşılığında anlaşan Disney Plus projeye oldukça önem veriyor. Geçtiğimiz aylarda anlaşmaya varan ve akabinde de çalışmaların başladığı filmin temmuz ayında çekimlerinin tamamlanması bekleniyor. Sene içinde Disney Plus’ya seyirciyle buluşacak olan filmde sürpriz bir oyuncu yer alıyor. Filmde avukat hanım karakterini canlandırması için genç ve güzel oyuncu Öznur Serçeler eşlik ediyor.

Gizlilik Anlaşması İmzalandı

Sinemalarda şu ana kadar Recep İvedik filmleri en çok gişe hasılatı elde eden seri olmayı başardı. Serinin son filminin çekimleri ise şu sıralar devam ediyor. Recep İvedik 7 adını taşıyan filmde yine başrolde Şahan Gökbakar yer alıyor. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında net bir bilgi bulunmazken Şahan Gökbakar’ın setten paylaştığı bir fotoğrafta genç ve güzel oyuncu Öznur Serçeler’in de yer aldığı görülüyor. Filmde Avukat Hanım karakteriyle seyirci karşısına çıkacak güzel oyuncunun rolü hakkında tam bir bilgi bulunmuyor. Filmde çalışan ve rol alanlara gizlilik anlaşması imzalatan Şahan Gökbakar bu konuda ser veriyor sır vermiyor. Filmin çekimlerinin temmuz ayı gibi bitmesi bekleniyor.

Öznur Serçeler Kimdir?

1 Ocak 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelen genç ve güzel oyuncu Öznur serçeler bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde yer almıştır. Oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mersin Üniversitesi Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Şarkıcılık ve oyunculuk yapan Öznur Serçeler bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

·         Erkenci Kuş

·         Dolunay

·         Muhteşem Yüzyıl: Kösem

·         Evli ve Öfkeli

·         Boynu Bükükler

·         Aşkın Kanunu

·         Merhamet

·         Hayat Devam Ediyor

·         Nuri

·         7 Melek

·         Allah Yazdıysa Bozsun

·         Salur Kazan: Zoraki Kahraman

·         Ve Karışık Kaset bulunmaktadır.

06-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar