Kırmızı Oda’ya Sürpriz Oyuncu

Kırmızı Oda’ya Sürpriz Oyuncu
Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın Kırmızı Oda’da oynaması için Alişan’ın eşi Buse Varol’a teklif götürdüğü iddia edildi. Ünlü isin dizide Elif karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Tv 8 ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran başarılı dizisi Kırmızı Oda yeni sezonda da fırtına gibi esmeye başladı. Geçen sezonun en iyi çıkış yapan dizileri arasında olan ve yaşanmış gerçek yaşam hikayelerini ekrana taşıyan Kırmızı Oda ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Cuma akşamları ekrana gelen dizi yeni sezonu iki bölüm önce açtı ve izleyici tarafından da tekrardan beğeniyle seyredilmeye başlandı. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures yeni sezonda pek çok oyuncuyla anlaştı ve dizi yeni hikayelerini yeni oyuncularıyla çekmeye başladı. Bu sırada Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın sürpriz bir isme dizide oynaması için teklif götürdüğü iddia edildi. Acun Ilıcalı’nın ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi oyuncu Buse Varol’a Kırmızı Oda’da oynaması için teklifte bunduğu öğrenilirken Buse Varol’un bu teklifi kabul etmesi halinde uzun bir sürenin ardından yeniden ekranlara döneceği belirtildi.

Buse Varol’a Teklif

OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda yaşanmış hikayeleri ekrana taşıyor. Dizi geçen sezon oldukça başarılı bir grafik ortaya koymuş ve bu sezonda yayınlanmasına karar verilmişti. Bölümlük hikayelerden oluşan dizinin oyuncu kadrosu ise hikayeye göre değişiyor. Son olarak İlayda Alişan, Başak Daşman, Nihal Yalçın ve Merve Dizdar’ın rol aldığı diziye şimdi de sürpriz bir oyuncu katılmak üzere. Eğer kabul ederse ekranlardan uzun süredir ayrı kalan Buse Varol dizide rol alacak. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı’nın teklif götürdüğü iddia edilen Buse Varol ünlü şarkıcı Alişan ile evli. Ünlü isim teklifi kabul ederse dizide yeni bir karakter olan Elif’e hayat vereceği öğrenildi. Buse Varol’un teklife sıcak baktığı belirtilirken kabul etmesi durumunda iki hafta içinde sette çekimlere başlaması gerektiği belirtildi.

Buse Varol Kimdir?

Şarkıcı Alişan ile evli olan ünlü isim Buse Varol 25 Mart 1990 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Buse Varol 2012 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmıştır. Daha sonra modellik yapan ünlü isim oyunculuk eğitimleri alarak oyunculuğa yönelmiştir. Tozlu Yollar adlı yapımla ilk dizi tecrübesini yaşayan Buse Varol daha sonra başka dizilerde de rol almıştır. Oyuncu Alişan ile evlendikten sonra ekranlara ara vermiştir. Buse Varol’un rol aldığı yapımlar arasında

·         Tozlu Yollar

·         Sevda Kuşun Kanadında

·         Arka Sokaklar

·         Şehrin Melekleri

·         Kış Güneşi

·         Rüya

·         Payitaht Abdülhamit

Adlı yapımlar yer almaktadır.

29-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar