Binnur Kaya Kırmızı Oda’nın Başrolü Oldu!

Binnur Kaya Kırmızı Oda’nın Başrolü Oldu!
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları başlayan Kırmızı Oda adlı dizinin başrol oyuncusu belli oldu. Yeni yayın dönemimde Binnur Kaya Kırmızı Oda ile ekrana gelecek!

Yeni yayın dönemi dizileri şu sıralar oldukça hareketli günler yaşıyor. yapım şirketleri bir yandan cast çalışmalarını hızlandırırken bir yandan da prodüksiyon, kostüm, sanat ve özellikle hikaye ve senaryo konularında yoğun bir mesai harcıyor. Pek çok dizinin sezona başlayacağı yeni yayın döneminde Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kırmızı Oda adlı yapımın cast çalışmaları da devam ediyor. Bir psikiyatrisin hayatını anlatacak olan yapımda dizide psikiyatris karakterini canlandıracak oyuncunun başarılı oyuncu Binnur Kaya olduğu öğrenildi. Dizinin diğer oyuncuları için de çalışmaların devam ettiği ve kısa sürede bütün oyuncu kadrosunun tamamlanacağı öğrenildi. İşte detaylar!

Binnur Kaya Kırmızı Oda’da!

Yapımcılığını OGM Pictures’n yaptığı ve yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, Banu Kiremetçi Bozkurt’un ise senaryosunu kaleme alacağı Kırmızı Oda yeni yayın döneminde Tv 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizinin yapımcısı aynı zamanda yine Tv 8’e Doğduğun Ev Kaderindir’i de çekiyor. Yakın zamanda hazırlıkların tamamlanarak sete inileceği açıklanan dizinin cast çalışmaları devam ederken öbür taraftan da hikaye ve senaryo çalışmalarında da sona gelinmiş durumda. Dizinin ana karakteri olacak olan ve dizinin hikayesinin üzerine bina edileceği Psikiyatris karakterini canlandıracak oyuncunun ise başarılı oyuncu Binnur Kaya olacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde de güzel oyuncu Songül Öden’le anlaşıldığı açıklanmıştı. Songül Öden’in de dizide psikiyatrisle birlikte başrolde olacağı belirtiliyor.

Binnur Kaya Kimdir?

Başarılı oyuncu Binnur Kaya 19 Nisan 1972 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra oyunculuğa ilk adımını atan Binnur Kaya yayınlanan ve seyircinin beğeniyle takip ettiği pek çok yapımda rol almıştır. Başarılı ve usta oyuncu Kaya’nın rol aldı yapımlardan bazıları şunlardır. Zengin ve Yoksul, Bizi hatırla, Bu Sayılmaz, Analar ve Anneler, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Mutlu Aile Defteri, Türkan, Muhteşem Yüzyıl, Türk Malı,  Anında Görüntü Show, Avrupa Yakası, Kavak yelleri, Kara Yılan, Babam ve Oğlum, Yabancı Damat, Yedi Numara, Abuzer Kadayıf, Baba Evi, Kaynanalar.

11-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar