Bir Aile Hikayesi (Şakir) Ali Seçkiner Alıcı Kimdir?

Bir Aile Hikayesi (Şakir) Ali Seçkiner Alıcı Kimdir?
Fox Tv'nin yeni dizisi bir Aile Hikayesi'nde Şakir karakteri nasıl biridir? Şakir karakterini canlandıran oyuncu Ali Seçkiner Alıcı kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır?

Fox Tv için Med Yapım tarafından hazırlanan ve henüz yeni başlayan Bir Aile Hikayesi dördüncü bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cumartesi akşamları yayınlanan ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un yönetmenliğini ise Merve Girgin’in yaptığı Bir Aile Hikayesi’nin senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme alıyor. Dizi Amerika’nın bir numaralı drama serisi This is Us’tan uyarlanmış. Birbirinden ilginç karakterlerin olduğu dizi seyirci tarafından beğeniyle takip edilmeye başlandı. Hikayesini sıcak ve samimi ilişkiler, aşk, sevgi, dostluk, aile gibi kavramlar oluşturan dizide Şakir karakterinin nasıl biri olduğunu ve kim tarafından canlandırıldığını canlıtv takipçileri için araştırdık.

Bir Aile Hikayesi Şakir Kimdir?

Bir Aile Hikayesi’ndeki karakterlerden Mahur karısı ve çocukları ile mutlu bir işadamıdır. Babası tarafından cami avlusuna bırakılmıştır. Onun gerçek babası ise Şakir’dir. Aslında çok iyi bir kemancı olan Şakir kemandaki başarısını ve ustalığını hayatında uygulayamamıştır. Düzensiz bir hayat süren Şakir tabir yerindeyse rüzgarın yönüne göre oradan oraya savrulmuştur. Bu sebeple yanlış yollara girmiş ve özel hayatında başarısız olmuştur. Ancak Şakir hayatındaki bu yanlışlardan dolayı sürekli bir pişmanlık içindedir. Şakir son noktaya geldiğinde intihar etmeyi düşünmüştür. Çünkü ölüm onun için kurtuluştur. İntihar etmek üzereyken kapısı çalınır. Şakir kapıyı açtığında karşısında 15 yıl önce  cami avlusuna bıraktığı oğlu Mahur durmaktadır. İntiharın eşiğinden dönen Şakir’in hayatı bu karşılaşmadan sonra yeni bir ivme kazanacaktır.

Bir Aile Hikayesi Ali Seçkiner Alıcı (Şakir) Kimdir?

Bir Aile Hikayesi dizisinde Mahur’un babası Şakir’i oynayacak olan Ali Seçkiner Alıcı 3 Temmuz 1965 Kars’ta dünyaya gelmiştir. Üniversiteyi  Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü’nde bitiren Ali Seçkiner mezun olduktan sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapmış ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği yapmaya başlamıştır. Ali Seçkiner 2000 yılında Erkoç Torun ve Nedim Yıldız’ın birlikte kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta da yer almıştır.

Üç Anadolu grubunda halk türküleri, oyun müzikleri ve özel amaçlarla yazılmış türküleri seslendiren Ali Seçkiner Saksıdaki Ağaç, Yüz Yüze, Şahsiyet, Anons ve Bizim İçin Şampiyon gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Birçok Tiyatro oyunu da bulunan Ali Seçkiner Alıcı halen 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak görev yapmaktadır.

30-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar