Bir Aile Hikayesi Tuğrul (Cihat Tamer) kimdir?

Bir Aile Hikayesi Tuğrul (Cihat Tamer) kimdir?
Bir Aile Hikayesi Tuğrul (Cihat Tamer) kimdir? Fox Tv kanalında yer alan Bir Aile Hikayesi dizisi oyuncusu Cihat Tamer kimdir?

Fox tv ekranlarının en iddialı projeleri arasında yer alan Bir Aile Hikayesi yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile kısa sürede başarısını kanıtlayan Bir Aile Hikayesi dizisi, 2019 yılının en gözde dizileri arasında.. Peki  Bir Aile Hikayesi kadrosunda yer alan Tuğrul bey kimdir? Bir Aile Hikayesi Tuğrul bey gerçek adı ne?  Bir Aile Hikayesi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte sevilen dizi Bir Aile Hikayesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabını siz değerli takipçilerimiz için derledik.

Bir Aile Hikayesi Tuğrul (Cihat Tamer) kimdir?

Fox tv kanalının 2019 yılında yayınlanmaya başladığı projesi Bir Aile Hikayesi kadrosunda yer alan Cihat Tamer, dizide Tuğrul bey karakterini canlandırmaktadır. Dizide yer alan Tuğrul beyin özellikleri ise şu şekilde;

Tuğrul bey karakteri, dizide kuralcı kişiliği ile tanınmaktadır. Kızı Reyhan'ın hep kendi istediği ortamlarda ve insanlarla muhattap olmasını istemiştir. Emekli hakim olan Tuğrul bey, kızı Reyhan'ın Cem ile olan ilişkisini onaylamamaktadır. Reyhan için doğru insan olmadığını düşündüğü Cem ile değilde daha iyi birisiyle evlenmesini istemektedir.

Bir Aile Hikayesi Cihat Tamer kimdir?

1943 yılında dünyaya gelen ünlü oyuncu Cihat Tamer, İstanbul doğumludur. Asıl adı Ahmet Cihat Tamer olan ünlü oyuncu eğitimini, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nde tamamlamıştır. Zaman geçmeden tiyatro eğitimi almaya başlayan Cihat Tamer, daha sonra Münir Özkul Tiyatrosunda profesyonel olarak yer almaya başlamıştır. İlk dizi oyuncusu deneyimini 1986 yılında Perihan Abla dizisinde rol alarak yaşamıştır. Bir çok başarılı dizi ve sinemada rol alan Cihat Tamer günümüzdce Fox tv kanalında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Tuğrul bey karakteri ile ekranlara gelmektedir.

Cihat Tamer rol aldığı diziler

Perihan Abla

Güler misin Ağlar mısın

Bizimkiler

Kırmızı Kart Osman

Herkesin Hayali

Mahallenin Muhtarları

Oğlum Adam Olacak

Yasemince

Eşref Saati

Koltuk Sevdası

Aşk Her Yaşta

Aşk Oyunu

Sen misin Değil misin?

Zoraki Koca

Talih Kuşu

Zoraki Başkan

Çılgın Kanal

Yasemince

Tövbeler Tövbesi

Umutsuz Ev Kadınları

Yalan Dünya

Böyle Bitmesin

20 Dakika

Bir Aile Hikayesi

Medyapım'ın üstlendiği 2019 yılının başarılı projeleri arasında yer alan Bir Aile Hikayesi dizisnin yönetmen koltuğunda Merve Girgin yer almakta. Geçtiğimiz haftalarda ekranlara merhaba diyen dizi Amerikan dizisi 'This Is Us' dan uyarlanarak çekimleri yapılmıştır.

Çekimlerinin İstanbul'da gerçekleştirildiği Bir Aile Hikayesi dizisinin başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Senaryosunda ise Deniz Madanoğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosunda İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan bulunmaktadır.

27-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar