Bir Aile Hikayesi'nde kim kimdir?

Bir Aile Hikayesi'nde kim kimdir?
ABD'de ilgiyle izlenen 'This Is Us' dizisinden uyarlanan 'Bir Aile Hikayesi'nde kim kimdir? Bir Aile Hikayesi dizisi konusu ve oyuncuları hakkında en geniş bilgileri derledik...

Gün geçmiyor ki televizyon kanallarında yeni bir dizi başlamamış olsun. Artık seyircilerin takip etmekte zorlandığı bir hızla diziler final yapıyor ve hemen peşinden başka bir dizi final yapan dizinin yerine yayına başlıyor. Bu süreç o kadar baş döndürücü bir hızla oluyor ki seyirci hangi diziyi takip edeceğini bilemiyor. Yeni başlayacak diziler serisine Fox Tv için yapılan Bir Aile Hikayesi Dizisi’nde dahil olmak üzere. Medyapım tarafından Fox Tv için yapılan dizinin ilk bölümü 9 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak. Dizide rol alan oyuncular kimdir, hangi karakterleri canlandırmaktadır Canlı TV takipçileri için araştırdık. 

BİR AİLE HİKAYESİ KONUSU

Medyapım tarafından Fox Tv için yapılan Bir Aile Hikayesi Dizisinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenirken yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturuyor. DenizMadanoğlu tarafından senaryosu yazılan dizi Amerika’nın bir numaralı drama serisi This is Us’tan uyarlanmış. İlk bölümü 9 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak dizi sıcak ve samimi ilişkiler, aşk, sevgi, dostluk, aile gibi kavramlar üzerine bina edilmiş. Her kesimden seyirciye hitap edecek ve herkesin özlemle andığı değerleri yeniden hatırlatacak dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor. 

BİR AİLE HİKAYESİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

İkizler Memo Can, Survivar, Erkenci Kuş gibi cumartesi günlerinin güçlü yapımları arasında kendine yer edinmek isteyen dizinin oyuncu kadrosu ve canlandıracağı karakterlere kısaca bir göz atalım. 

Celil Nalçakan

Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Zülfikar karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Celil Karayel Bir Aile Hikayesi Dizisi’nde Cem karakterini canlandıracak. 

Songül Öden

1979 Diyarbakır doğumlu olan güzel oyuncu Songül Öden dizide Reyhan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Birkan Sokullu

Kurt Seyit ve Şura dizisinde hayat verdiği Petro karakteri ile tanınan Birkan Sokullu Hayat Şarkısı dizisinde hayat verdiği Kerem karakteri ile ünü ülke sınırlarını aşmıştır. Son dönemde Yüz Yüze ve Yaşamayanlar isimli internet dizilerinde başrol de yer almıştır. Başarılı oyuncu Bir Aile Hikayesinde Berk karakterini canlandıracaktır. 

Seren Şirince 

Seren Şirince 15 Mart 1991’de İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk olarak Aşk Emek İster dizisinde Nazlı karakterine hayat veren oyuncu İlişki Durumu: Karışık dizisinde hayat verdiği Ayşegül karakteri ile çok sevilmiştir. Son olarak 2017 de Seven Ne Yapmaz dizisiyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Bir aile hikayesinde Derya karakterini oynayacaktır. 

Elçin Efeca

Dizide Beste karakterini canlandıracak olan Elçin Efecan İçerde dizisinde oynadığı Gülçin karakteriyle başarıyı yakalamıştır. 

İrem Sak

Türkiye’nin en iyi komedi oyuncuları arasında yer alan oyuncu Bir aile Hikayesinde Müjde karakterini canlandıracaktır. 

Alper Saldıran

Melekler Korusun dizisinde hayat verdiği Barış karakteri ile kendine çok iyi bir yol çizen Alper Saldıran Beni Böyle Sev dizisinde hayat verdiği Ömer karakteri ile milyonların sevgilisi olmayı başarmıştır. Daha sonra bir yaz dizisi olan Kalbim Ege’de Kaldı’da Mustafa karakteri ile başarısını sürdüren oyuncu Badem Şekeri filmini 6 seri olarak çekmiş ve hepsi izlenme rekorları kırmıştır. Başarılı oyuncu Bir aile Hikayesi dizisinde Erdem karakterini canlandıracaktır. 

Olgun Toker

Karadayı dizisinde hayat verdiği Melih karakteri ile çok sevilen ve tanınan 33 yaşında ki yetenekli oyuncu Benim Adım Gültepe dizisi ile yıldız ünlü olmayı başarmıştır. Olgun Toker Bir Aile Hikayesinde Mahur karakterini oynayacaktır. 

Serkan Ercan

Serkan Ercan birçok izleyicinin aklında Serçe Sarayı dizisi ile gelmektedir. Dizi de hayat verdiği genç aşık Bülent karakteri çok sevilmiştir. Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Enver Paşa’yı canlandıran oyuncu Bir aile Hikayesinde Nedim karakteriyle seyirci karşısına çıkacaktır. 

08-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar