Bir Annenin Günahı Dizisi’nde Yaprak Dökümü Sürüyor!

Bir Annenin Günahı Dizisi’nde Yaprak Dökümü Sürüyor!
Fox Tv'de yayınlanmak için Mart ayında sete çıkan ancak koronavirüs sebebiyle çekimleri iptal edilen Bir Annenin Günahı Dizisinin oyuncuları diziden ayrılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonun ortalarında sete inen ve Fox Tv için hazırlanmaya başlayan Bir Annenin Günahı adlı dizi ne yazık ki koronavirüse denk geldiği için çekilen bölümleriyle birlikte rafa kaldırıldı. Limon Film tarafından hazırlanan ve yeniden sete çıkmak için hazırlıklar yapan dizinin üstündeki karabulutlar ise bir türlü dağılmıyor. Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un başrolünde yer aldığı dizi Fox Tv’de yayınlanmak üzere Yüksel Aksu yönetiminde sete inmiş ve çekimler başlamıştı. Ancak Mart ayı ortalarında dizi koronavirüs sebebiyle çekimleri tatil etmiş ve bu tarihten sonra da yeniden sete inmemişti. Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan tarafından senaryosu yazılan Bir Annenin Günahı Eylül yayın dönemi için yeniden set hazırlıkları yaparken peş peşe gelen oyuncu ayrılıkları dizide neler oluyor sorusunu gündeme getirmişti. Önce Deniz barut ardından Burak demir dizinin oyuncu kadrosundan ayrılırken son olarak da Didem İnselel diziye veda etti. İşte detaylar!

Kara Bulutlar Bir Annenin Günahı’nın Üstünde!

Limon Film tarafından geçtiğimiz Mart ayında sete inen ve Fox Tv için çekimlere başlayan Bir Annenin Günahı o dönemde ilk talihsizliğini yaşadı ve koronavirüs sebebiyle çekimleri iptal etti. Uzun bir süre akıbetinin ne olacağı bilinmeyen dizi son olarak yeniden sete çıkmak için hazırlıklara başladı. Mart ayında yarım kalan çekimleri tamamlamak için çalışmalar başlayacakken beklenmedik gelişmeler yaşandı ve uzun bir süre çekimler olmadığı için diziyle anlaşan oyuncular bir bir dizinin kadrosundan ayrılmaya başladı. Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan gibi oyuncuların yer aldı diziden ilk önce Deniz barut ayrıldı. Bu ayrılığı Burak Demir ve son olarak da Didem İnselel takip etti. Sete çıkmak için hazırlık yapan dizi şimdilerde kaybettiği oyuncuların yerini doldurmak için çalışıyor.

Bir Annenin Günahı Konusu Ne?

Limon Film tarafından Fox Tv için planlanan Bir Annenin Günahı adlı dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu otururken diziyi Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Yabancı kaynaklı bir diziden uyarlama olarak hazırlanan Bir Annenin Günahı Konusu Ne dizinin konusu ise; İşlemediği bir cinayetle suçlanan ve hapse düşen bir annenin adalet mücadelesini ele alıyor. İki çocuğu olan ve hayat mücadelesi veren bir annenin kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç ve sonrasında yaşayacağı aşk ve bu ikisi arasındaki mücadelesi konu ediliyor. Bir Annenin Günahı yeni sezonda Fox Tv’de ekrana gelecek.

02-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar