Bir Annenin Günahı Dizisinden Ayrıldı Arıza Dizisine Katıldı!

Bir Annenin Günahı Dizisinden Ayrıldı Arıza Dizisine Katıldı!
Başarılı oyuncu Burak Demir geçtiğimiz sezon ekrana gelmek için yola çıkan ancak bir türlü başlayamayan Bir Annenin Günahı dizisinden ayrıldı Arıza dizisine dahil oldu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde pek çok dizi ne yazık ki koronavirüs sebebiyle zor zamanlar yaşadı. Kimi çekimlerine ara verdi, kimi setlerini iptal etti, erken sezon finali yaptı kimi de henüz hiç ekrana gelmeden tatil yaptı. En çokta bu hiç ekrana gelemeyen diziler zor durumda kaldı bu süreçten. Ancak yeniden normal zamanlara dönmeye başkanınca tüm diziler tekrar setlere çıktı ve kaldıkları yerden devam kararı aldı. Bu dizilerden biri olan ve koronavirüs sebebiyle çekimlere başlamışken iptal edilen ve tatile giren Bir Annenin Günahı adlı dizi de yeniden hazırlıklara başlarken dizinin geç başlamasından dolayı kadrosunda bulunan oyuncular bir bir ayrılmaya başladı. Daha önce Deniz Barut’un ayrıldığı diziden şimdi de Burak Demir ayrıldı ve hemen sezonun başka bir iddialı yapımı olan Arıza ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar!

Arıza Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı!

Yeni sezonun en iddialı projelerinden biri olan ve 03 Medya tarafından Show Tv için hazırlıkları süren Arıza dizisi hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Oyuncu kadrosunu büyük ölçüde tamamlayan diziye son olarak Bir Annenin Günahı Dizisiyle anlaşan ancak dizi başlayamadığı için kadrodan ayrılan Burak Demir’de katıldı. Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz, Yeşim Salkım, Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı oyuncuların rol aldığı ve Ozan aksungur’un senaryosunu kaleme aldığı Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizi geçtiğimiz günlerde sete indi ve çekimlere başladı. Seyirci tarafından da heyecanla beklenen dizi sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Burak Demir Kimdir?

Bir Annenin Günahı dizisinden henüz sete çıkmadan ayrılan ve Arıza Dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Burak Demir 3 Kasım 1978 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve liseeğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alan ve dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlayan oyuncu bu güne kadar birçok başarılı yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Hedef Mutluluk, Bizim Evin Halleri, Kanlı Düğün, İffet, Daha Neler, Genco, Bu Kalp Seni Unutur mu, Hırçın Kız Kadife, Denizden Gelen, Farklı Desenler, Muhteşem Yüzyıl, Sağ salim 2: Sil Baştan, İnadına Yaşamak, Bizim Okul.

28-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar