Bir Annenin Günahı dizisine iki bomba isim birden!

Bir Annenin Günahı dizisine iki bomba isim birden!
Limon Yapım'ın yeni projesi Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosu netleşmeye devam ediyor. Bir Annenin Günahı dizisine iki bomba isim birden! İşte o bomba isimler...

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk yer alacağı Limon Yapım'dan Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Bir Annenin Günahı için oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Fox Tv'de yayınlanacak Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosuna iki yeni isim daha eklendi. Sevilen güzel ve genç oyuncular Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Barut Bir Annenin Günahı dizisinde yer aldı. Bir uyarlama proje olan Bir Annenin Günahı farklı bir konu ile Türkiye seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Orjinal adı 'A Mother’s Guilt' olan dizi Filipinler'de yayınlanıyor ve bölgenin en çok izlenen dizilerinden biri.

Bir Annenin Günahı'na bomba isimler

'A Mother’s Guilt'ten uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisinin senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan kaleme alırken, dizinin danışmanlığını ise Ahmet Yurdakul yapıyor. Yüksel Aksu ve Filiz Gülmez Pakman ise yönetmen koltuğunda olan isimler. Farklı bir dram dizisi olacak Bir Annenin Günahı dizisi için farklı isimlerle konuşularak cast oluşturulmaya çalışılıyor. Dizinin başrolleri için Mehmet Aslantuğ'la Sadri karakteri için Özge Özberk ile de Suna karakteri için anlaşma sağlanmıştı. Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın da Suna karakterinin kızı olarak diziye dahil olduğu öğrenildi. Oyuncu kadrosu şekillnen diziye dahil olan bir diğer isim de Deniz Barut oldu. Biçok ülkeye uyarlanan yeni dizi Bir Annenin Günahı Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Limon Yapım'ın iddialı dizisi Bir Annenin Günahı'nın ülkemizde sevilip sevilmeyeceği ise merakla bekleniyor.

Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 İstanbul doğumludur. Çok küçük yaşlarda tiyatroya başlayan Sancaktutan oyunculuk kariyerine birçok projede yer alarak devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Aşk Ağlatır dizisindeki Ada Meryem karakteriyle sevilen genç oyuncu Gülperi ve Servet dizilerinde de oyunculuk yapmıştır. Şimdi ise Hafsanur Sancaktutan iddialı dizi Bir Annenin Günahı'nın kadrosunda yer almayı başardı.

Deniz Barut kimdir?

Güzel oyuncu Deniz Barut, 19 Mart 1983 Denizli doğumludur. İzmir Ege Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan Barut, 1997 yılında Elite Model Look adlı güzellik yarışmasına katılarak ikinci oldu. Bir dönem mankenlik yapan Deniz Barut Kaybolan Yıllar dizisiyle oyunculuğa başladı. Lale Devri, Kara Para Aşk, Anneler ile Kızları adlı dizilerde yer alan Barut son olarak Star Tv'de yayınlanan Avlu dizisinde rol almıştı. İki erkek çocuk annesi olan Barut, 2005 yılında yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile evlenmişti.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar