Bir Annenin Günahı Dizisi’nin Başrolü Belli Oldu!

Bir Annenin Günahı Dizisi’nin Başrolü Belli Oldu!
Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Bir Annenin Günahı Dizisi'nin Baş rolü belli oldu. Hazırlıkları tüm hızıyla süren dizinin yakın zamanda sete inmesi bekleniyor!

Limon Film tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlanan ve şimdilik adı Bir Annenin Günahı olarak belirlenen Filipinler kaynaklı uyarlama dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Hayri Aslan’ın yapımcılığını, Yüksel Aksu – Filiz Gülmez Pakman’ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu castı içinde çalışmalar başlamış durumda. Hazırlıkların ardından sete inmesi ve Nisan sonu Mayıs başı gibi ekrana gelmesi planlanan dizi için oldukça titiz bir çalışma yürütülüyor. Filipinlerde büyük başarıya ulaşan “A Mother’s Guilt” adlı diziden uyarlanan dizi için uzun zamandır aranan başrol oyuncusu da sonun da bulundu. Ekranların güzel ve deneyimi oyuncusu Özge Özberk’in başrolünü oynayacağı filmle ilgili detaylar haberimizde!

Bir Annenin Günahı Başrolü Özge Özberk Oldu!

Fox Tv’de ekrana gelecek olan ve Limon Film tarafından hazırlıkları başlayan yeni bir uyarlama dizisi daha Türk Seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Uyarlama dizilerin seyirci tarafından beğenilmesi ve reytinglerde bu yapımların başarıya ulaşması yapım şirketlerini bu yöne iterken Bir Annenin Günahı kod adlı dizinin bu geleneği devam ettirip ettirmeyeceği merakla bekleniyor. Başrol oyuncusu için Özge Özberk’le anlaşan yapım şirketi diğer castlar içinde çalışmalarını devam ettiriyor. Özge Özberk’in Bir Annenin Günahı adlı dizide Suna karakterine hayat vereceği öğrenilirken dizi, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramını anlatacak. Oyuncunun sevenleri Bir annenin Dramı dizisinde Suna karakteriyle rol alacak oyuncuyu yeni bir dizide görmenin heyecanını ise şimdiden yaşamaya başladı.

Özge Özberk Kimdir?

13 Ağustos 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Özberk, ilk orta ve lise eğitiminin ardından Müjdat gezen sanat merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli tiyatrolardaki oyunlarda değişik rollerde oynayan oyuncu daha sonra diziler ve filmlerde oyunculuk yapmaya başladı. Oyuncunun rol aldığı pek çok yapımdan bazıları şunlardır. Kalbimdeki Deniz, Hayat Ağacı, Pis Yedili, Canım Babam, Kolay Gelsin, A.R.O.G, Hakimiyet, Yol Arkadaşım, Mavi Gözlü Dev, Sinekli Bakkal, 120, Bir Demet Tiyatro, Babam ve Oğlum, Kırık Kanatlar, Kadın İsterse, Çemberimde Gül Oya, G.O.R.A, Sır Dosyası, Bir Demet Tiyatro, Bizim Ev, Şaban Askerde, Bizimkiler.

08-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar