Bir dizi daha geri dönüyor!

Bir dizi daha geri dönüyor!
90'lı yıllarda reytin rekorları kıran dizi olarak hatırlanan dizi geri dönüyor. Güncellenen konsepti ile geri dönmeye hazırlanan Mahallenin Muhtarları dizisinde hangi oyuncular yer alacak? Mahallenin Muhtarları dizisi ne zaman başlayacak?

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan, 90'lı yılların başarılı dizisi geri dönüyor. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizi hala akıllardan çıkmış değil. Günümüzde başlayan eski dizilerin yeni çekimleri arasına Mahallenin Muhtarları dizisi de katılıyor. Peki Mahallenin Muhtarları dizisinde kimler rol alacak? Mahallenin Muhtarları dizisi ne zaman yayınlanacak? Mahallenin Muhtarları dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

5 Ekim 1992 yılında Kanal 6'da yayınlanmaya başlanan Mahallenin Muhtarları dizisi 2002 yılına kadar yayınlanmaya devam etti. Bu dizide Erkan Can, Esra Akkaya, Cihat Tamer, Filiz Taçbaş, Leman Çıdamlı, Yalçın Gülhan, Işık Aras yer alıyordu. 

Mahallenin Muhtarları dizisinde yer alacak oyuncular ve yayın tarihi henüz belli değil. Son zamanlarda eski dizilerin eniden çekilmesi büyük ilgi topluyor. Bundan önce Cennet Mahallesi dizisininde yeni çekimlerinin başlayacağını söylemiştik.

Türk Malı'ndan sonra Cennet Mahallesi'de geri dönüyor!

Bir zamanlar kahkaha tufanları yaşatan Türk Malı dizisinin geri döneceğini duymuştuk. Türk Malı'nın ardından bir güzel haber daha geldi. Evlerimize neşe getiren Cennet Mahallesi'de yenilenen kadrosu ile ekranlara geri dönüyor.

Yayınladığı dönemde gülmekten kırıp geçiren Show Tv'nin efsane dizisi Cennet Mahallesi yenilenen kadrosu ile tekrardan ekranlara geliyor. Dizi yayınlandığı dönemin dışındada sabahlarıda yayınladı. Sultan ve Ferhat'ın aşkı tüm roman mahallesine ibret olmuştu. Anne Pembe ise ikisinin evlenmesine karşıydı. Dizi hep Sultan ve Ferhat'ın evlenme mücadelesine şahit olarak geçti. Kadrosu yenilenen dizi Cennet Mahallesi yakında ekranlarımızı süsleyecek. Peki yenilenen kadroda kimler olacak? Yeni Cennet Mahallesi ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

CENNET MAHALLESİ EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Son zamanlarda yenilenen dizilerin arasına bir yenisi daha eklendi. En son olarak Türk Malı dizisinin yeni oyuncular ile birlikte ekranlara geri döndüğünü duymuştuk. Şimdi ise Sultan ve Ferhat'ın aşkına tanık olan dizi Cennet Mahallesi'nin kadrosu yenilenerek karşımıza çıkacak. Dizi Erler Film yapımcılığında ekranlara gelecek. Projenin tasarımı ise Türker İnanoğlu'na ait. Yeni bölümlerini canlitv üzerindende izleyebilirsiniz..

Cennet Mahallesi'nin kadrosunda daha önce usta oyuncu Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Özkan Uğur ve Müjdat Gezen vardı. Fakat yeni kadro tamamen farklı olacak. Yeni dizinin başrol oyuncu kadrosunda Oya Başar, Petek Dinçöz, Cezmi Baskın, Erkan Şahin, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Boğaç Aksoy, Mehtap Ar, Gülay Baltacı, Lalizar Kemaloğlu ve Ateş Böceği Ercan gibi birbirinden önemli oyuncular yer alacak. Cennet Mahallesi'nin yeni bölümlerinin ekrana geliş tarihi tam net olmasa da çok yakında ekranlara geleceği söyleniyor.

05-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar