Mahkum'un Müdürü (Bülent Seyran) Diziye Veda Etti

Mahkum'un Müdürü (Bülent Seyran) Diziye Veda Etti
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum Dizisinde Hapishane Müdürü Yurdaer ölerek hikayeye veda etti.

MF Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan Mahkum Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanıyor ve seyirci tarafından ilgi ve beğeniyle seyrediliyor. İlk başlarda 10 reytingleri gören yapım her ne kadar son bölümlerde belli bir düşüş gösterse de buna rağmen gününün en çok izlenen yapımlarından biri. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide bir savcı ve bir katilin mücadelesi anlatılıyor. Katil damgası yiyen ve üstelik kendi ailesini öldürmekle suçlanan savcının kendini ispat etmek için verdiği mücadelede ünlü oyuncular, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek başrolleri paylaşıyor. Dizide ilk bölümden itibaren yer alan ve oldukça kritik bir yerde bulunan hapishane müdürü Yurdaer’i canlandıran başarılı oyunculardan Bülent Seyran hikayede ölerek diziye veda etti.

Yurdaer Müdür Öldü

Fox Tv’nin sevilen ve reytinglerde üst sıralarda yer alan başarılı dizisi Mahkum’da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin başından beri hikayede yer alan ve hapishane müdürü Yurdaer karakterini canlandıran Bülent seyran diziye ölerek veda etti. Son bölümde Barış Yesari tarafından öldürülen oyuncunun diziye veda etmesi sevenlerini üzdü. Usta oyuncu diziye veda ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bülent Seyran paylaşımında “bana müsaade. Bu akşam severek oynadığım Yurdaer’e veda ediyorum. Her karakterin bir ömrü vardır, onunki bu kadarmış. Beni son sahnede çiçeklerle uğurlayan tüm ekibime selamlar, sevgiler. Kariyerimde kötü karakter oynamama vesile olan herkese de özellikle teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bülent Seyran Kimdir?

Yılların başarılı oyuncusu Bülent Seyran 22 Şubat 1976 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin oyunculuğa merak salan Bülent Seyran bunun için gerekli eğitimleri almış ve ardından tiyatro sahnelerinde yer almaya başlamıştır. Tiyatroların ardından dizi ve filmlerde de yer almaya başlayan Bülent Seyran bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında,

·         Mahkum

·         Kalbimin Sultanı

·         Zerk

·         Tatlı İntikam

·         Mutlu Ol Yeter

·         Yusuf Yusuf

·         Üç Arkadaş

·         Aldırma Gönül

·         Annem Uyurken

·         Sıkıysa Yakala

·         Fatmagül’ün Suçu Ne?

·         Eyvah Eyvah

·         Metro Palas

·         Mavi Rüya

·         Kalp Gözü

·         Avrupa Yakası yer almaktadır.

13-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar