Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm izle!
Birbiri içine giren çetrefilli olaylarla her hafta izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan yine dorukta. Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm izle!

Aşk, öfke, entrika ve hırslarla yoğrulmuş senaryosuyla günün lideri olmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Yarım kalmış aşk hikayelerinin ve geçmişin sırlarıyla dolu bir hikayeye sahip dizi her perşembe Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Bir Zamanlar Çukurova 54. bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında olacak. Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İhtiras ve sırlarla dolu bir aşk hikayesi

Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu ve iki sezondur ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova'da gelişen olaylar ve çıkmaza giren aşk hikayeleri dikkatleri üzerine çekiyor. Reyting rekortmeni sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'da ihtiras ve zorbalıkla geçen bir aşkın hikayesi konu ediliyor. Başarılı oyunculuklarıyla hikayeye hayat veren oyuncu kadrosunun yanı sıra birbirinden özel mekanlarda çekilen sahneler ve dönemin ruhunu yansıtan kostümler dizinin izlenirliliğini arttıran diğer sebepler arasında. Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosunda ise birbirinden değerli isimler var. Bu isimlerden bazıları şöyle; Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan, Serpil Tamur.

Bir Zamanlar Çukurova 54. bölümde neler olacak?

Atv'de yayınlanan ve Tims&B Production'ın başarılı yapımcılığında sürdürülen Bir Zamanlar Çukurova bu akşam (6 Şubat Perşembe) saat 20:00'da seyirciyle buluşacak. Heyecan dolu 53. bölümün ardından fragmanı yayınlanan 54. bölümde de birbirinden özel sahneler sizleri bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova 54. bölümde neler oluyor? Gelin yakından bakalım. Hünkarla konuştuktan sonra fenalaşan Fekeli'yi Behice hastaneye yetiştirmeye çalışıyor. Yılmaz Fekeli'nin Hünkar'la konuştuktan sonra fenalaştığını öğrenince Hünkar'ın kapısına dayanır. Bu esnada ise Yılmaz Müjgan'ın Demir'le görüşmeye gittiğini öğrenerek başka bir şok yaşar. Yılmaz'la rası iyice bozulan Müjgan ise Yılmaz ve Züleyha'nın her adımını takip eder ve istediği delili bulur. Müjgan Demir'e Züleyha ve Yılmaz'ın görüştüğünü söyler. Birçok soru işaretine ve gellişmeye gebe Bir Zamanlar Çukurova 54. bölümü yukarıdaki linkten izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

06-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar