Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm izle!
Heyecanla beklenen dizi, Bir Zamanlar Çukurova yine çok konuşulacak sahneleriyle bu akşam Atv ekranlarında olacak. Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm izle!

Atv'nin en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da seyirciyle buluşuyor. Adana'da çekilen ve sürükleyici senaryosuyla uzun süredir izleyicinin ilgisini üzerinde toplamayı başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında. Atv'de yayınlanan sevilen dizide bu hafta da çok konuşulacak sahneler sizleri bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm izlemek için sizler için hazırladığımız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova ilgiyle takip ediliyor

Ünlü yönetmen Murat Saraçoğlu'nun yönetiminde çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. İlgi çekici konusu ve özenle seçilmiş karakterleriyle dizi dünyasına yeni bir soluk getiren Bir Zamanlar Çukurova aynı zamanda usta oyuncuların yer aldığı bir kadroya sahip. Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan, Serpil Tamur gibi sevilen oyuncuların yer aldığı sevilen dizinnin yapımcılığını ise Tims&B Production üstleniyor. Atv'nin perşembe akşamlarını kimseye kaptırmayan dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 55. bölümüyle ekranda olacak.

Bir Zamanlar Çukurova 55. bölümde neler olacak?

Fragmanı yayınlanan ve yine heyecan dolu sahnelere sahip olduğu anlaşılan Bir Zamanlar Çukurova 55. bölümde Demir, Züleyha'ya Yılmaz'la görüşüp görüşmediğini sorar. Müjgan Yılmaz'ın aracında Züleyha'nın fularını görmüştü ve bunu Demir'e söylemişti. Yılmaz ve Züleyha için hayat her geçen gün daha da zorlaşırken, Yılmaz'ın İtalyan'larla yaptığı anlaşma bütün gözleri üzerine ççevirmiştir. Yılmaz Vali tarafından kutlanır ve gelen siparişleri yetiştirmeye çalışır.

Bu başarı karşısında şaşıran Hünkar daha önce Demir'in yapmak istediği fakat kendisinin karşı çıktığı sanayi hamlesi için Demir'e baskı kurar. Yamanlar'ın da bir hamle yapmasını ister. Fekeli ise Yılmaz'ın göstermiş olduğu başarı sonrası işlere yetişmeye çalışır. Kısa süre önce kalp krizi geçiren Fekeli artık hayata daha farklı bakmaya ve bir muhasebe yapmaya başlar. Bu sırada Fekeli'nin evine yerleşen Behice evin hanımı moduna girmiştir. Fekeli Çukurovalılar'ın katıldığı bir toplantıda söylediği sözlerle hem Behice'yi hem de Hünkar'ı şoke eder. Heyecan ve merak dolu sahnelerin yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova 55. bölüm bu akşam Atv'de. İyi seyirler...

13-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar