Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm izle!
Züleyha Demir 'in elinden kurtulsa da bu kez hayatını bu raddeye getiren herkesten intikamını alacaktır. Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm ile bu akşam ATV'de!

Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm izle! Demir ve Züleyha'nın acımasız çekişmesi bu akşam Atv ekranlarında olacak. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yine sürükleyici bir bölümle herkesi ekrana bağlayacak. Adana'da çekilen ve iki sezondur büyük bir başarıyla yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova'da Müjgan bebeginide alıp Yılmaz'dan Amerikaya kaçmıştır. Demir Züleyha'yı öldürememiş ancak onu kendi isteği ile öldü dedirtecek hale getirmek için çabalayacaktır. Züleyha ise Demir'den kurtulur fakat bu kez tüm Adana'nın ondan çekeceği vardır. Heyecan dolu sahnelerin yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova 59. bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 59.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm İzle! Geçtiğimiz haftaki bölümde nefesler tutulmuş, Müjgan'ın konakta söyledği sözler Züleyha'nın az kalsın hayatına mal olmuş olacaktı. Züleyha'yı ormana götürüp kafasına silah dayayan Demir buhran'ın eşiine çoktan gelmiştir. Bencilce yaşadığı aşkın kurbanı Züleyha'yı tek kurşunla kendi cehenneminden çekip çıkaracaktır fakat başaramaz. Onun da içinde bir yerle hala Züleyha'ya karşı olan sevgi filizleri ona bunu yaptırmaz. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın bu akşamki bölümünde ise Züleyha zar zorda olsa Demir'in elinden kurtulur. Konakta herkes tembihlidir. Ne kimse onunla konuşacak ne de bir kap su verecektir. Hünkar Yaman daha fazla bu eziyete göz yumamaz araya girip ona yardım etmek ister. Bu kez Demir tam karşısında onu da canıyla tehdit eder. Hünkar'ın da eli kolu bağlıdır ancak yine imdadına Fekeli yetişir. Birlikte bu kez Züleyha için çabalayan eski aşıklar onu bu girdaptan kurtarabilecek mi? 

Züleyha Demirden kurtulur ama bu kez gözü dönmüştür. Kendi canındna vazgeçmiştir elbet ancak önce ona bu hayatı dar eden Adana'da kim varsa herkesten hesap soracaktır. Eline silah alıp Adana Meydanında üzerine benzin dökerek kendini aklamak kurtarmak ister. Öte yandan Müjgan Konağın içine dinamiti yerleştirmiş ancak Tılmaz'ın elinde patlamıştır. Müjgan kıskançlıın verdiği acı ile bebeğinide alıp Amerikaya kaçar. Kosloca kıtada oğlunu nasıl bulacağını bilemeyen Yılmaz çaresizlik içindedir. Onu oğlundan eden nefret'ın hesabını elbetteki Demir'den soracaktır. Bir zamanların efsane aşkı fiilen bitsede şimdi intikam vaktidir. Sadace çalışmak için sığındıkları Adana'nın kendilerine zindan edilmesinin hesabı tüm Adana'dan sorulacaktır. Aşkın yerini intikama bırakan Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölümü ile bu kaşam saat 20:00'de ATV'de.

İyi Seyirler. . .

12-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar