Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm izle!
Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, 61. bölümüyle bu akşam Atv'de. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü yine çok konuşulacak.

Atv'nin ilgiyle takip edile dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova 61. bölümü ile bu akşam ekranlarınızda olacak. Sevilen dizi perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yeni gelişmlerin yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha hakim karşısında. Züleyha yargılanırken Hünkar'ın çabası işe yarayacak mı? Demir mahkeme salonuna gelecek mi? Herkesin merak ettiği bu soruların yanıtlanacağı yeni bölümde heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamlarına damga vuruyor!

Adana'da geçen hikayesiyle izleyicilere dönem dizisi atmosferi yaşatan Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu ve senaryosuyla çok beğenilen diziler arasındaki yerini aldı. Vahide Perçim, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış gibi başarılı oyuncuların barollerde olduğu dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu üstlendi. Her bölümde sevindiren reyting oranlarına sahip olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova Tims&B Productions tarafından çekiliyor. Atv'de perşembe akşamları saat 20:00'da yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 61. bölümüyle bu akşam ekranlarınıza gelecek. Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm izle!

Demir mahkemede Züleyha'ya olan aşkını anlatacak!

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 61. bölümde de heyecan dolu sahneler var. Ağır bir mahkeme sahnesinin yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar pişmandır ve yaptıklarını düzeltmek için çaba harcamaktadır. Hünkar Demir'e Zülayha'yı kurtarması için yalvarmaktadır. Demir son ana kadar olumlu bir davranış göstermese de mahkeme salonuna son anda gelecektir. Yılmaz, Fekeli, Hünkar'da salondadır. Demir'in salona girmesiyle herkes nefesini tutmuş ve Demir'in söyleyeceklerini büyük bir merakla beklemektedir. Demir konuşmaya başlar ve Züleyha'ya beslediği büyük aşkı anlatır. Salona yılların ağırlığını taşıyan kasvetli bir hava çökmüştür.

Müjgan intihar ediyor!

Diğer yandan küçük Adnan annesini aramaktadır. Konaktaki herkes mahkemeden gelecek habere odaklanmışken, Adnan annesini bulmak için kendi başına bir işe kalkışacak. Bu sırada Müjgan yaptığı hatanın vicdanında yarattığı azaba daha fazla dayanamayarak intihara kalıkışıyor. Bileklerini kesen Müjgan'a ne olacak? Yılmaz ise Züleyha'yı kurtarmak için mahkeme ve cezaevi arasında mekik dokurken Müjgan'ın hali yine ortalığı karıştıracak. Yılmaz bu bölümde kendisine yazılmış 2 mektupla sarsılacak. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle bu akşam Atv'de.

İyi seyirler...

26-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar