Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm İzle; 5 Kasım Perşembe Akşamı 71. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın 71. Bölümünü tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek’in rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 71. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Seyircinin severek takip ettiği bir dönem dizisi olan ve Adana’da çekilen dizi bu sezona da yüksek reytingle başlarken hikayesi de seyirciyi oldukça heyecanlandırmış durumda. Üçüncü sezonunda olan ve kanalın en iyi yapımlarından olan Bir zamanlar Çukurova’da bu akşam seyirciyi heyecana sürükleyecek bir bölüm ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv’nin sevilen ve reytingi yüksek dizisi Bir zamanlar Çukurova son bölümlerde oldukça heyecanlı ve gerilimli bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünü seyirci adeta nefeslerini tutarak takip etti. Dizide ilk başladığı bölümden itibaren yer alan ve Vahide perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman öldürülerek diziye veda etti. Behice tarafından öldürülen Hünkar hanım’ın diziden ayrılması bir anda diziyle ilgili bütün hesapları ve gelişmeleri etkileyecek gibi görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölümde Neler Olacak?

Hünkar Hanım Behice tarafından bıçaklanmış ve öldürülmüştür. Behice, Hünkar Yaman’ın cesedini otların arasına çeker ve üstünü kapatarak hiçbir şey olmamış gibi şehre döner. Şehirde ve Hünkar hanım’ın konağında her şey sıradan bir şekilde yaşanmaktadır. Behice gündelik işlerine devam ederken Adnan onun dedikoduları karşısında sessiz kalmaz ve Behice’yi sert bir şekilde uyarır. Adnan’ın annesinin yaşadıklarından ve öldüğünden haberi yoktur. Konağa döndüğünde ise acı gerçekle yüzleşecektir. Adnan’ın annesini kaybetmesi onu yıkmıştır. Aynı şekilde Züleyha ve konak halkı da bu kayıp karşısında şoke olmuşlardır. Herkesin çok sevdiği Hünkar Hanım artık yoktur. Hünkar Hanım’ın cenazesi ise herkesi bir araya getirir. Bu kayıp karşısında tam anlamıyla yıkılan Fekeli artık Hünkar Hanım’a dair umutlarını öbür dünyaya bırakmıştır. Tüm Adana’da aynı şekilde bu kayıp karşısında yıkılmıştır ve herkesin tek derdi Hünkar Hanım’ın katilini bulabilmektir.

Bir zamanlar Çukurova dizisini tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın. Bir Zamanlar Çukurova 71. Bölümüyle bu akşam Atv’de ekranlara geliyor.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar