Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm İzle

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm İzle
Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm İzle; 4 Şubat Perşembe akşamı 82. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın 82. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam saat 20.00’da 82. Yeni bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve seyircinin heyecan ve tutkuyla seyrettiği dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova özellikle ilk sezonun ardından bu sezonda reytingini yeniden artırmayı başardı ve gün birinciliğine kadar yükseldi. Dizinin her an daha da heyecanlanan hikayesi seyirciyi ekranlara kilitlerken kanal ve yapım şirleti ise bu durumdan oldukça mutlu görünüyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde de yine heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova yayınlanan son bölümde Çukurova’da düğün dernek kurulmuş herkes uzun bir aradan sonra ilk kez gülmüştür. Züleyha hanım ağa olduktan sonra her şey yoluna girmeye başlamıştır. Züleyha yoğun bir iş hayatına adım atarken uzun süredir planlarını ince ince işleyen Fikret ise son adımı atmaya karar verir ve bunu da yapar. Bu sırada Yılmaz’ın kayıp 30 milyonunun peşine düşen Müjgan ve halası Behice beş parasız kalmışlardır. İkili 30 milyonun Müjgan’da olduğunu düşünmektedirler.

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölümde Neler Yaşanacak?

Züleyha hızlı bir şekilde iş hayatına başlamıştır ve bu sırada masasında bulduğu mektupla şok olur. Ancak daha önemli bir işi vardır Müjgan’ın ve bu da Hünkar hanım’ın eşyalarının açık artırmayla satılması ve gelirinin çocuk esirgeme kurumuna bağışlanmasıdır. Ayrıca Züleyha boş bir arsaya çocuk esirgeme kurumu için bir kamp alanı da yapacaktır. Bu sırada evde ayrı ayrı odalarda kalan Demir ve Müjgan bu durumun garipliğini her an daha da fazla hissetmektedirler. Müjgan sık sık Demir’in yokluğunda mutsuz olmaktadır. Bu sırada Müjgan yine halası Behice’nin aklıyla bir işe kakışmaktadır. Behice Yılmaz’ın kayıp 30 Milyonunun peşindedir anacak Fekeli artık Behice’ye müsamaha göstermemekte ve onu evde istememektedir. Bu durum karşısında halasını dinleyen Müjgan yine Fekeli’yi üzecek bir adım atar ve Yamanlar’ın çiftliğe Müjgan’a 30 milyonun hesabını sormaya gider. Ancak burda beklediğini bulamayacaktır. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 82. Yeni bölümüyle Atv’de ekranlara geliyor.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar