Bir Zamanlar Çukurova Hatip Ağa (Sermiyan Midyat) kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Hatip Ağa (Sermiyan Midyat) kimdir?
Atv'nin bu sezon reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya Hatip Ağa karakteriyle usta oyuncu Sermiyan Midyat da katılıyor.

Perşembe akşamları Atv’de yayınlanan ve birinci bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba bir oyuncu katılıyor. Evet, başarılı diziye Hatip Ağa karakteriyle ünlü oyuncu Sermiyan Midyat katılacak. Oldukça başarılı olan Bir Zamanlar Çukurova bu hamlesiyle belli bir seyirci kitlesi daha kazanacaktır. Böylece dizi Star Tv’nin Avlu dizisiyle arasındaki reyting farkını korumayı garantileyecektir. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Hatip Ağa kimdir? Sermiyan Midyat kimdir, nerelidir ve Sermiyan Midyat’ın görev aldığı dizi ve filmler hangileridir? Bütün bu merak edilen soruları içeriğimizde bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova Hatip Ağa kimdir?

Bu sezona damga vuran Tims&B Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisine usta bir oyuncu daha katılıyor. Bildiğiniz gibi dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yapıyor. Başrollerinde ise Murat Ünalmış, vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık gibi ünlü oyuncular görev yapıyor. Hatta Kerem Alışık’ın canlandırdığı Fekeli karakteri dizinin ilk bölümlerinde yoktu. Kerem Alışık gibi özel bir oyuncuyu kadrosuna katan dizi yine iyi bir hamle yapıyor ve Hatip Ağa karakteri ile Sermiyan Midyat diziye dahil oluyor. Usta oyuncu Çukurova’nın sözü geçen, sayılı zenginlerinden olan Hatip Ağa olarak ekranlara gelecek. Çukurova’da güçlü bir bey olan Hatip Ağa’nın kimin tarafında olacağı dizinin hikâyesini çok değiştirecektir. Bunu izleyip göreceğiz. Peki, Hatip Ağa karakterine hayat verecek olan Sermiyan Midyat kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Hatip Ağa Sermiyan Midyat kimdir?

Sermiyan Midyat 1974 Ankara doğumludur. 1974 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya bölümüne başlar ve 3 yıl eğitim gördükten sonra İşletme Fakültesine geçiş yapar. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde oyuncu olarak çalışmaya başlayan sanatçı burada yönetmen yardımcılığı da yapar. Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay ile de çalışıp kendini geliştirir.

Sermiyan Midyat, Emret Komutanım dizisinin senaryosunu yazar ve bu dizide önemli bir karakter olan Arıza Hamza’yı güzel bir şekilde canlandırır. Bu karakterle TV izleyicileri tarafından iyi tanınır. Ay Lav Yu filmiyle de Sermiyan Midyat bütün ülkede tanınan bir oyuncu olur.

Sermiyan Midyat’ın görev aldığı film ve diziler nelerdir?

Banyo, Kırık Kanatlar, Polis, Eve Dönüş, Ay Lav Yu, Hükümet Kadın, Hükümet Kadın 2, Sevdaluk, Anasını Oğlu, Analı Oğullu, Bir Baba Hindu, Ay Lav Yu Tuu

13-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler