Bir Zamanlar Çukurova’dan büyük bir rekor daha!

Bir Zamanlar Çukurova’dan büyük bir rekor daha!
İdialı dizilerden bir olan ve iki sezondur başarılı bir şekilde yayına devam eden Bir Zamanlar Çukurova’dan büyük bir rekor daha geldi.

Atv'de yayınlanan ve iki sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bir rekora daha imza attı. Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova video paylaşım platformu Youtube'dan bir milyon aboneye ulaştı. Adana çekilen ve başladığı günden beri dikkatleri çekmeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova'nın youtube kanalı başarılarına bir yenisini daha ekleyerek bir milyon aboneye seviyesini geçti. Reyting rekortmeni dizi televizyon dışında sosyal medya ve video platformlarından da en çok tercih edilen diziler arasında. Fragmanları, eski ve yeni bölümleri birçok internet kullanıcısı tarafından oldukça yüksek seviyelerde izlenme oranlarına sahip. Bir Zamanlar Çukurova ekibi ve oyuncuları gösterilen ilgiden oldukça memnun.

Bir Zamanlar Çukurova'da başarı üstüne başarı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları Atv'de yayınlanıyor. Sevilen dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık gibi ünlü ve usta oyuncular var. Tims&B Productions tarafından Timur Savcı, Burak Sağyaşar'ın yapımını üstlendiği dizi ekranlardaki başarısına dijital dünyadaki başarısını da ekledi. 1 milyon aboneye ulaşan dizi için bu başarı büyük bir moral oldu. Atv'nin gözde dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'nın yönetmen koltuğunda ise ünlü direktör Murat Saraçoğlu var. Adana'nın çok özel mekanlarında çekilen dizi 2 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu hafta 6 Şubat perşembe günü 54. bölümüyle ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova 54. bölüm merakla bekleniyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Adana'da yaşayan köklü bir aile ve o aileyi bir arada tutmaya çalışan bir annenin yaptığı hatalarla birçok kişinin hayatını altüst etmesi anlatılıyor. Yalan, aldatmaca, intikam, öfke ve aşkın bir arada ekrana yansıtıldığı dizi ilk bölümden itibaren dikkat çekti ve sürükleyici senaryosu sayesinde unutulmayacak diziler arasına yerleşti. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü olan bu haftaki bölümü ise büyük bir merakla bekleniyor. 54. bölüm fragmanı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli'nin durumu hala net olarak görülmezken, Züleyha ve Müjgan arasında Yılmaz'la ilgili ilginç bir diyalog gelişiyor. Züleyha Yılmaz'la görüştüğünü Müjgan'ın yüzüne söylüyor. Müjgan ise Züleyha'nın fularını Yılmaz'ın arabasında buluyor ve bunu Demir'e söylüyor. Birçok heyecanlı gelişmenin yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova 54. bölümüyle perşembe akşamı Atv'de olacak.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar