Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?
Bir Zamanlar Çukurova’da şok gelişme!Fekeli, Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu? İşte, son gelişmeler!

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan gelişmeler dizinin hayranlarını endişelendirdi. Son bölümde Kerem Alışık'ın canlandırdığı Fekeli karakterinin kalp krizi geçirerek olduğu yere yığılması Alışık'ın diziden ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve iki sezondur ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin fargmanı yayınlandı. 53. Bölüm fragmanı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da aksiyon dolu bir bölüm seyirciyi bekliyor.

52. Bölümde neler oldu?

Adana'da çekilen ve eski sırlara dayalı entrikalarla dolu bir senaryoya sahip Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok edici gelişmler yaşanıyor. Başrollerinde Vahide Perçin ve Kerem Alışık gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin her bölümü çok konuşuluyor. 52. Bölüm'de bebek sevinci yaşanan konakta birden bire çıkan yangın paniğe sebep olmuştu. Adnan'ın yangın çıkan ahırda olduğu haberiyle şok olan Züleyha'yı yangından Hünkar ve Demir korumuştu. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.  Müjgan ise bebek sevincini yaşayamadan hastanede yavrusunun ölüm kalım mücadelesinin içinde buldu kendisini. Yılmaz' ağlayarak aradı ve Fekeli ve Yılmaz hastaneye geldi. Hünkar Gaffur'dan şüpheleniyor ve onu ayağını denk alması için uyarıyor. Yılmaz'la Demir'in savaşı devam ediyor.

53. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Heyecanla beklenen Bir Zamanlar Çukurova'nın 53 Bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon dolu sahnelerin yer alacağı ve sürpriz birçok gelişmeye gebe 53. Bölüm 30 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak. Fragman'da uçurumun kenarındaki arabada Demir gözyaşları içerisindedir. Araç neredeyse uçurumdan düşmek üzeredir. Bu sırada Züleyha, Adnan ve Yılmaz bahçede bir arada görülüyor. Bu bölüme damga vuracak sahneler ise Hünkar'la Behice'nin sahnesi ve sonrasında Hünkar'ın Kefeli'ye sırrını anlatması olacak. Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümde Hünkar ve Kefeli sahnesi ve Kefeli'nin konuşulanlar sonrası fenalaşması sahnesi diziyi zirveye taşıyacak gibi görünüyor. Fragmanda, usta oyuncu Kerem Alışık'ın canlandırdığı ve Hünkar'a aşık olan Kefeli neyi öğrendi? ve Niçin fenalaştı? şuan da bilinemiyor fakat perşembe günkü yeni bölüme büyük bir merak uyandırdı. O sahne, Kefeli diziden ayrılıyor mu yorumlarına da sebep oldu.

27-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar