Bizimkiler'in Gülsüm'ü Mine Teber 'Kalk Gidelim' dizisinde!

Bizimkiler'in Gülsüm'ü Mine Teber 'Kalk Gidelim' dizisinde!
Bir zamanların efsane dizisi Bizimkiler'in sevilen oyuncusu Mine Teber, Kalk Gidelim dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

Televizyon dünyasına damga vuran diziler arasında yer alan Bizimkiler'de Gülsüm karakterine hayat veren Mine Teber ekranlara geri dönüyor. Usta oyuncu Mine Teber, TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kalk Gidelim kadrosuna katıldı...

MİNE TEBER, KALK GİDELİM'DE!

Bir zamanların soluk soluğa izlenen dizisi Bizimkiler'de Gülsüm karakterine hayat veren Mine Teber uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Sevilen oyuncu Mine Teber ekranlara ne zaman geri dönecek derken beklenen haber geldi. 14 sezon yayınlanan Bizimkiler dizisinden sonra Geniş Aile dizisinde yer alan Mine Teber, şimdi TRT 1 ekranlarının kahkaha tufanı olan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna katıldı. Oyunculuğu ve kaliteli yaşam tarzı ile izleyicinin en beğendiği oyuncular arasında yer alan Mine Teber'in ekranlara geri dönmesi Kalk Gidelim izleyicilerini de sevindirdi. İzleyicilerin yanı sıra böyle güzel bir proje ile ekranlara geri döneceğini açıklayan Mine Teber, "Kalk Gidelim dizisinden gelen teklifi bana Bizimkiler'i anımsattığı için kabul ettim, çok mutluyum" şeklinde bir yorumda bulundu. Başrollerini Ayça Varlıer, Ufuk Özcan, Mehtap Bayri ve Kerem Kupacı'nın paylaştığı diziye sevilen oyuncu Mine Teber'in dahil olması dizide ne gibi değişiklikler sağlayacak. Mine Teber, dizide Ufuk Özkan'ın rolünü canlandırdığı Seyfettin karakterinin kayın validesi rolünde diziye dahil oluyor. Kalk Gidelim her Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de izleyicisi ile buluşuyor.

Mine Teber Kimdir?

Mine Teber, 1 Ocak 1961 tarihinde Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. 1989 senesinde yer aldığı Bizimkiler dizisi ilk kez dizi severlerin karşısına çıkmıştır. Bu tecrübesinin ardından çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakla yetinmeyen oyuncu sunuculukta yapmıştır. 2015 yılında Trt 1 ekranlarında yayınlanan Zeyrek İle Çeyrek dizisinde Saadet karakterine hayat vermiştir. Şimdi de Kalk Gidelim dizisinde rol alacak.

Mine Teber'in rol aldığı yapımlar;

İstanbul Sokakları - 2016

Zeyrek ile Çeyrek - 2015 - Saadet 

Boynu Bükükler - 2014 - Venhar

Urfalıyam Ezelden - 2014

Yol Ayrımı - 2012

Geniş Aile - 2009 - Muazzez

Cennetin Çocukları - 2008

Sessiz Gemiler - 2007 - Hasene

Gönül - 2006 - Terbiye

Hayat Bilgisi - 2003

Hadi Uç Bakalım - 2003 - Efsane

Kısa Devre - 2002

Bizimkiler - 1989 - Gülsüm

27-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler