Blutv'nin Polisiye Dizisi ALEF'in İkinci Sezonu ALEF: Mâl-i Hülya'nın İlk Fragmanı Yayınlandı

Blutv'nin Polisiye Dizisi ALEF'in İkinci Sezonu ALEF: Mâl-i Hülya'nın İlk Fragman Yayınlandı
Dijital medya platformu BluTv’nin orijinal yerli içeriği Alef’in 2. Sezonu olan ALEF: Mâl-i Hülya'nın İlk Fragman Yayınlandı. Dizi 7 Nisan’da yayınlanıyor.

Dijital medya platformları tarafından seyirci ile buluşturulan ve yavaş yavaş seyirciyi televizyon ekranlarından dijital medya platformlarına çeken diziler her anlamıyla seyirciye daha cazip geliyor. Süreleri, her an her yerden ulaşılabilir olmaları, içerik olarak daha cazip konulara sahip olmaları bu yapımların seyircisini de artırıyor. Blu Tv’de içerik olarak seyirciyi kendisine bağlayan ve her an içeriğini daha da geliştiren bir yerli platform. Yüzlerce değişik içeriğin yanı sıra platformu ön plana çıkaran ise orijinal içerikleri oluyor. Pek çok orijinal içeriği aboneleri ile buluşturan Blu Tv’de bugünlerde yeni bir heyecan yaşanıyor. Daha önce 1. Sezonuyla oldukça dikkat çeken ve seyircinin de ilgiyle ve heyecanla izlediği Alef dizisinin 2. Sezonu hazır ve yapımın tanıtımları yayınlanmaya başlandı. Alef’in ikinci sezonu ALEF: Mal-i Hülya 7 Nisan’da ilk dört bölümüyle Blu Tv’de yayınlanmaya başlayacak.

 ALEF: Mal-i Hülya’nın Fragmanı Yayınlandı

İlk sezonu Alef adıyla Blu Tv’de yayınlanan ve seyircinin oldukça çok sevdiği dizinin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu. ALEF: Mal-i Hülya adıyla yayınlanacak dizinin ilk dört bölümüyle y7 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak. Güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken dizide genç ve ünlü oyuncu Taner Ölmez Çınar karakteriyle bir komiseri canlandırıyor. Dizinin bir diğer ünlü ismi ise Aybüke Pusat. Dizide ayrıca Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinözlü, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor. Dizinin uzun süredir merakla beklenen fragmanı ise Blu Tv’de yayınlanmaya başlandı. Mistik bir polisiye hikayesiyle seyirci karşısına çıkacak olan yapımın daha önce yayınlanan Alef’in 1. Sezonu kadar ilgi çekmesi bekleniyor.

Alef: Mal-i Hülya Konusu Ne?

Blu Tv’de 2. Sezonuyla yayınlanacak Alef: Mal-i Hülya May Productions tarafından hazırlanıyor ve yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki oturuyor. Dizi, geçmişin tozlu sayfalarından günümüze gelen izleri takip ederek sırların peşine düşen bir genç komiserin hikayesini anlatıyor. Genç Komiser Çınar’ın araştırdığı ve sırlar ve şifrelerle örülmüş bir cinayetin izleri İbn-i Sina’nın gizemli formüllerine kadar uzanıyor. Dizinin yayınlanan fragmanı dizinin gizemli yönlerine de değinirken seyirciyi de meraka sürüklüyor. Alef: Mal-i Hülya 2. Sezon bölümleriyle 7 Nisan’da Blu Tv’de yayınlanmaya başlıyor.

19-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar