Bülent Ersoy’a ikinci şok Mahkemeye çıktılar

Bülent Ersoy’a ikinci şok Mahkemeye çıktılar
Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy üst üste yaşadığı aksiliklerle boğuşuyor. 4 gün önce Kıbrıs'a otel konseri için giden Diva lakaplı sanatçı bir türlü orkestrasına kavuşamadı.

Konser için Kıbrıs'a giden ancak korona testi sahte çıkan Bülent Ersoy ikinci kez şok oldu. 4 gün önce Kıbrıs'a gidip konser vereceği otele yerleşen Bülent Ersoy evrakların sahte çıkmasıyla şok üstüne şok yaşıyor. Ekibine kavuşamayan ünlü şarkıcı şimdi de mahkeme kararıyla sarsıldı. Şimdi detaylar

Bülent Ersoy’a ikinci şok Mahkemeye çıktılar

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy üst üste yaşadığı aksiliklerle boğuşuyor. 4 gün önce Kıbrıs'a otel konseri için giden Diva lakaplı sanatçı bir türlü orkestrasına kavuşamadı. Dün akşam KKTC'deki otel programı için Ercan Havalimanı'na inen orkestra ekibi koronavirüs testine tabi tutuldu. Türkiye'den getirdikleri evrakların sahte çıkması üzerine orkestra ekibi havalimanında gözaltına alındı. 

Ersoy'un orkestra ekibi mahkemeye çıktı

Heyecanla orkestra ekibini bekleyen Bülent Ersoy gelişme üzerine ne yapacağını şaşırdı. Konser için ekibini otelde bekleyen ünlü şarkıcı bugün de hüsrana uğradı. Havaalanında gözaltına alınan orkestra ekibi bugün mahkemede hakim karşısına çıktı. Türkiye'den getirilen PCR test sonuçlarının sahte çıktığını söyleyen Mahkeme başkanı, ekibin 10 bin TL nakit teminat yatırmalarına karar verdi. Teminatın yatırılmasıyla serbest kalan ekip, otele doğru yola çıktı. Ancak içlerinden biri tutuklandı. Sahte PCR testlerini hazırladığı gerekçesiyle tutuklanan İskele Belediyesi Sağlık Şubesinde görevli ve PCR testlerinden sorumlu olan kişi ise 3 gün tutuklu kalacak.

Polis nezaretinde konser verdiler

Bülent Ersoy ve ekibi için aksilikler bugün de devam etti. Gözaltına alınan ekip mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakıldı ancak ekip, PCR testleri yapıldıktan sonra konsere gelenlerin mağdur olmaması amacıyla polis nezaretinde konsere katılabildi. Ekibin çilesi bir türlü son bulmadı. Gündem Kıbrıs gazetesinin verdiği bilgiye göre otelde verilen konserin ardından yeniden karakola getirilip mahkemeye çıkarılan ekibin ne zaman serbest bırakılacağı ve Türkiye'ye gelecekleri hala netleşmedi. Orkestra ekibinden bir kişi yaptığı açıklamada içinde bulundukları süreci şu sözlerle dile getirdi:  “İlk defa Kıbrıs’ta sahneye çıkmıyoruz. Bize sahte evrak düzenlediler. İki tane aşı yetiyor dediler. Bizim gönderdiğimiz belgeyi verin geçeceksiniz dediler. Ama bize sahte evrak göndermişler. Sahte evrak yüzünden şu anda mahkeme mahkeme dolaşıyoruz” dedi.

30-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar