Uzak Şehrin Masalı’nın Tanıtımı Yayınlandı

Uzak Şehrin Masalı’nın Tanıtımı Yayınlandı
Show Tv ekranlarında yeni yayın dönemine ekrana gelecek Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanı heyecanla karşılandı.

Yeni yayın dönemi olan Eylül yayın döneminin yaklaştığı şu günlerde televizyon kanallarında yayınlanacak eski ve yeni yapımların tanıtımları bir bir yayınlanmaya başlandı. Seyirci özellikle geçen sezondan alışkın olduğu ve seyrettiği yapımların yeniden ekrana geleceği zamanı merakla beklerken aynı zamanda yeni yapımların da yayın tarihini merak ediyor. Show Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan iddialı dizi Uzak Şehrin Masalı’da merakla beklenen yapımlar arasında. 25 Film tarafından projelendirilen ve yayına hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Timur Acar, Barış Kılıç, Begüm Birgören, Zeynep Eronat, Gonca Vuslateri, Derya Pınar Ak ve Ali Berge rol alıyor. Geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlayan dizinin ilk tanıtım fragmanı ise Show Tv’de yayınlanmaya başlandı ve daha şimdiden seyircinin büyük ilgisini çekti.

Uzak Şehrin Masalı Fragmanı Yayınlandı

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Kars’ta çekimleri süren yeni dizilerden Uzak Şehrin Masalı’nın başlayan çekimlerinin ardından ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kars’ın güzelliklerinin de bol bol kullanıldığı fragman seyircinin dikkatini çekerken dizinin yeni yayın döneminde oldukça iddialı olacağının da ilk mesajlarını verdi. Başrolünde Barış Kılıç, Aslıhan Güner ve Timur Acar gibi usta isimleri bir araya getiren dizinin yayın tarihi ve günü hakkında ise herhangi bir bilgi edinilemedi. Halen çekimleri devam eden dizinin yayına gireceği tarih şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Uzak Şehrin Masalı Konusu Ne?

Show Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Uzak Şehrin Masalı 25 Film tarafından hazırlanıyor. Dizi Kars’ın doğal ve tarihi güzellikleri içinde çekilirken konu olarak da seyircinin merakını çekmiş durumda. Dizide Umay eşi Affan’ın tüm zulümlerine çocukları için göğüs germekte ve sabretmektedir. Ancak Affan’ın Umay’a yaptıkları son bulmuyordur. Sonunda Affan en olmadık şeyi yapar ve bunun sonunda da Umay iki çocuğu ile Affan’dan ve yaşadığı yerden kaçar. Umay, ablasının yanına yerleşmeye karar verir. Bu sırada mazisi karanlık biri olan Kürşat sınırdan kaçak olarak ülkeye girmiştir ve Kars’ın zor koşullarında yaşam mücadelesi vermektedir. Sonunda Umay, ablası ve Kürşat’ın yolu kesişir. Bu üçlü için bundan sonrası acı, ıstırap, gözyaşı ve sırlarla dolu bir gelecektir.

29-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar