Mesut Akusta iyileşti Setlere ne zaman dönüyor?

Mesut Akusta iyileşti Setlere ne zaman dönüyor?
Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirmiş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Mesut Usta iyileşti ve evinde istirahata çekildi.

Teşkilat dizisinin usta ismi Mesut Akusta geçirdiği beyin kanamasının ardından hastanede tedavi altına alınmıştı. Bir haftalık tedavi ve ameliyat sürecinden sonra usta oyuncu Mesut Akusta iyileşti ve taburcu oldu. Dizi severleri sevindiren gelişmeyle birlikte akıllarda yeni bir soru belirdi. Hayranalrı soruyor, sağlığına kavuşan

Mesut Akusta iyileşti Setlere ne zaman dönüyor?

Mesut Akusta yer aldığı dizilerdeki performansıyla son zamanların gözde oyuncularından biri. Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirmiş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Tüm ülkeyi endişelendiren olayda neyse ki korkulan olmadı. TRT1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinin başrol oyuncusu Mesut Akusta, ameliyata alındı. 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alındı. Birkaç günlük tedaviden sonra Mesut Akusta, kısa sürede eski sağlığına kavuştu. Tamamen iyileşmesine rağmen tedbir amaçlı olarak bir süre hastanede gözetim altında tutulan Mesut Akusta, dün itibariyle taburcu edildi. Evinde dinlenmeye çekilen ünlü oyuncunun hayranları bir yandan sevinirken diğer yandan usta oyuncunun setlere ne zaman döneceğini merak etmeye başladı.

Bir hafta sonra setlere dönecek

Mesut Akusta, taburcu olduktan sonra evinde dinlenmeye çekilen oyuncu, kızı Berfin Cano ile hasret giderdi.Ünlü oyuncu ısrarla sorulara doktorların vereceği izne göre setlere bir hafta sonra döneceğini müjdeledi. 

Eşi dua istemişti

Ünlü oyuncunun, 2016 yılında nikah masasına oturduğu eşi Şafak Özbir de konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Eşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Özbir, eşinin sevenlerinden bir istekte bulunmuştu: "Herkese merhabalar... Eşim Mesut Akusta acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti, çok şükür... Şu anda yoğun bakımda. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." 

Mesut Akusta Kimdir?

1964 Konya doğumlu oyuncu, Ankara Edebiyat ve Sanat Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Yeditepe Oyuncuları topluluğuna katılarak çesitli tiyatro oyunlarında yer aldı. Şen Olasın Nuri bey dizisiyle oyunculuk kaiyerine başlayan Akusta, son olarak Teşkilat dizisinde başrol oynadı. 

Rol aldığı bazı yapımlar

2020 – Babil (Süleyman) (TV Dizisi)
2019 – Masal Çiçeği (TV Dizisi)
2017 – Yıldızlar Şahidim (TV Dizisi)
2015 – Kanlı Postal (Sinema Filmi)
2015 – 2015 – Memleket (Sinema Filmi)
2013 – Karagül (Kendal) (TV Dizisi)
2012 – Dağ (Sinema Filmi)
2009 – Umut (Sinema Filmi)
2009 – 2010 – Ezel (TV Dizisi)
2009 – 2010 – Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi)
2008 – İpsiz Recep (Tv dizisi)

30-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar