Bülent Ersoy’lu Kuaförüm Sensin’in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Bülent Ersoy’lu Kuaförüm Sensin’in Yayın Tarihi Belli Oldu!
Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve son olarak ünlü isim Bülent Ersoy’la Jüri üyeliği için anlaşan Kuaförüm Sensin’in yeni yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve seyirci tarafından heyecan ve merakla takip edilen başarılı yarışma programı Kuaförüm Sensin yeni jüri üyeleriyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni jüri üyesi olarak Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’le anlaşan Kuaförüm Sensin’in yapım şirketi Global Medya yeni jüri üyeleriyle seyirci karşısına çıkacağı yayın tarihini ilan etti. Show Tv’nin reytingi bol ve heyecanı bir an bile eksik olmayan yarışma programı Kuaförüm Sensin yeni jüri üyeleriyle seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Özellikle uzun zamandır ekranlarda olmayan Bülent Ersoy’la anlaşan ve özellikle sosyal medyada günlerce gündemde kalmayı başaran yarışma programı Kuaförüm Sensin seyirci tarafından bekleniyor. İşte haberin detayları.

Bülent Ersoy’lu Kuaförüm Sensin Yayın Tarihi Ne Zaman?

Show Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve seyircinin heyecanla takip ettiği ve reytingi bol yarışma programı Kuaförüm Sensin yeni jürileriyle yayına girmek için gün saymaya başladı. Gözde Kansu tarafından sunuculuğu yapılan Kuaförüm Sensin bugünlerde yeni bölümleriyle ekrana geliyor ve seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ünlü İsim Bülent Ersoy’la aylık 3 Milyon 250 Bin Liraya anlaşan ve peşinden de kalan iki jüri üyesi için Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’le de anlaşan program yeni yayın tarihini de belirledi. Yeni jüri üyeleri ile 15 Haziran’da yayınlanacak program daha şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.

Kuaförüm Sensin Nasıl Bir Yarışma Programı!

Global Medya tarafından Show Tv için hazırlanan ve hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm sensin kendine güvenen kuaför ve makyözlerin en iyi olabilmek için yarıştığı bir program. Programda dört takım halinde yarışan adaylar jüri üyelerinden en yüksek puanı alabilmek ve elenmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Cuma günleri haftanın finalinde en yüksek puanı alanın haftanın ödülünü aldığı en düşük puanını alanın da elendiği ve yerine yeni bir takımın geldiği programda üç jüri üyesi bulunuyor. 15 Haziran’da Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve seçkin Süngüç’lü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan program kanalın en gözde yapımlarından biri.

09-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar