Uğur Yücel Hakim Dizisi’nden Ayrıldı

Uğur Yücel Hakim Dizisi’nden Ayrıldı
Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve birbirinden ünlü isimlerden kurulu kadrosuyla dikkatleri çeken Hakim dizisinde Uğur Yücel diziye veda etti.

Limon Film tarafından Atv için hazırlanan ve yabancı bir dizi olan Your Honor adlı diziden uyarlanan Hakim Pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizi sezon ortasında başladı ve özellikle oyuncu kadrosuyla adeta şov yaptı. Tüm dünyada ilgiyle izlenen diziden uyarlanan Hakim ne yazık ki ekrana geldiği günden itibaren beklenen reytingi yakalayamadı. Tüm çabalara rağmen dizinin reytinginde yükselme olmayınca kanal yönetimi dizinin finalini dahi gündeme getirdi ancak yine de diziye bir şans daha verildi. Bir hakimin oğlunun istemeden işlediği bir suçu kapatmaya ve onu mafyanın en güçlü liderinin eline teslim etmemeye çalışmasının hikayesini anlatan dizide Hakim karakterini usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırırken Hakim’in en yakın arkadaşını da dizinin bir diğer ağır topu Uğur Yücel Cevdet karakteri olarak canlandırıyordu. Ancak bu akşam (30 Mayıs Pazartesi) yayınlanan bölümle birlikte usta oyuncu Hakim’e veda etti.

Cevdet (Uğur Yücel) Hakim’e Veda Etti

Atv ekranlarında yayınlanan Hakim Dizisinde Cevdet karakterini canlandıran başarılı oyuncu Uğur Yücel dizinin ağır toplarından biri olarak dikkatleri çekti. Dizide Hakim karakteri olan Ömer Arif’in en yakın arkadaşı olan Cevdet bu akşam yayınlanacak bölümle birlikte diziye veda etti. Usta oyuncunun canlandırdığı karakter olan Cevdet’in hikayesinin bitmesi üzerine diziye veda ettiği öğrenilirken dizinin sevenleri Uğur Yücel’in diziden ayrılmasını derin bir üzüntüyle karşıladı. Cevdet dizide, bağımsız belediye başkanı adayıdır ve belediye başkanı olma hayalleri kurmaktadır. Cevdet belediye başkanı hayali kurarken aynı zamanda yer altı dünyasında da güçlü adamlardan biridir ve belediye seçimlerini kazanacağına kesin gözüyle bakılmaktadır. Bu arada da Hakim Ömer Arif’le oldukça iyi arkadaştırlar. Ömer Arif’in oğlunu kurtarmak ve korumak için verdiği mücadele ona destek olanlardan biri de Cevdet olmuştur.

Hakim Dizisi Oyuncuları Kim?

Limon Film tarafından yabancı bir dizi olan Your Honor dizisinden uyarlanan ve dram türünde olan Hakim Dizisi Atv ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizide birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Dizide yer alan oyuncular arasında, Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Eslem Akar, Seda Akman ve daha başka pek çok isim yer almaktadır.

31-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar