Camdaki Kız 11. Bölüm izle!

Camdaki Kız 11. Bölüm izle!
Nalan için yeni bir sınav başlıyor. Nalan'a kurulan baskıya Adil’in tepkisi ne olacak? Adil ne için kavga ediyor? Levent, kendisinden para isteyen ablasına ne cevap veriyor?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız yeni bölümüyle ekrana geliyor. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Camdaki Kız 11. Yeni bölümde gittiği defilede herkesin göz önünde olan Nalan için yeni bir sınav başlıyor. Feride’nin  Nalan'a kurduğu baskıya Adil’in tepkisi ne olacak? Adil ne için kavga ediyor? Levent, kendisinden para isteyen ablası Aylin’le sınav olurken Rafet’in otelde çalışmasına karşı çıkması Nalan’ı nasıl etkileyecek? Feride ve Adil’in Nalan yüzünden kavga ettiği Camdaki Kız 11. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Camdaki Kız 11. Bölüm izle!

Psikolojik ve fantezi dizilerin esin kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı ismi taşıyan romanından uyarlanan Camdaki Kız 11. bölümüyle bu akşam yayınlanıyor. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan OGM yapımı Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu başrolleri paylaşırken Seda Altaylı Turgutlu tarafından kaleme alınıyor. dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

Feride ve Adil kavga ediyor

Feride ve Adil ile beraber gittiği defilede herkesin göz önünde olan Nalan için bambaşka yeni bir sınav başlamıştır. Feride’nin  Nalan'a yaptığı baskıyı artırması Adil'i çileden çıkarır. Feride'nin geri adım atmaması üzerine ikili büyük bir kavgaya tutuşur. 

Nalan otelde çalışabilecek mi?

Bu arada Levent'in başı ablasıyla derttedir çünkü ablası sürekli kardeşinden para istemektedir. Levent'i şüphelendiren para isteme olayından ne çıkacak? Aylin neden kardeşinden para istiyor? Rafet’in otelde çalışmasına karşı çıkması Nalan’ı kötü etkiler. Nalan otelde çalışacak mı yoksa Rafet'in sözünü dinleyip vaz mı geçecek? Feride ve Adil’in Nalan yüzünden kavga ettiği Camdaki Kız 11. Bölüm 16 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de. Keyifli seyirler.

Camdaki Kız konusu nedir?

Nalan güzel, iyi huylu ve duygusal biridir. Koroğlu şirketinde mimarlık yapan Sedat ise ailesi tarafından şımartılmış bir gençtir. Artık vaktinin geldiğini düşünen babası, evladı düzelsin diye evlendirmeye kalkışır. Ne olup bittiğini anlamayan Nalan ve Sedat bir anda kendilerini evlilik masasında bulur. İki yaralı gönül, masallardaki gibi bir aşk mı yaşayacak yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı bekleyecek? 

16-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler