Camdaki Kız 13. Bölüm İzle

Camdaki Kız 13. Bölüm İzle
Camdaki Kız 13. Bölüm İzle; 30 Eylül Perşembe akşamı 13. Bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız adlı dizinin yayınlanan 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 13. Bölüm İzle; Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Şerif Erolve Nur Sürer’in rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da 13. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve kanalın en çok izlenen yapımlarının başında gelen Camdaki Kız OGM Pictures tarafından ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlandı. Geçen sezon başladığı bölümden itibaren seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan biri olmayı başaran dizi bu sezona da iddialı bir giriş yaptı. Dizinin bu akşam yayınlanacak 13. Bölümünün de yine seyirciyi ekrana bağlaması bekleniyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 13. Bölümü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon başlayan başarılı dizilerden Camdaki Kız bu sezona da iddialı bir giriş yaptı. Kanalın en çok izlenen yapımlarından olan Camdaki Kız geçen hafta yayınlanan son bölümünde büyük olaylara sahne oldu. Nalan’ın kendisini sıkıştıran gazetecilere verdiği cevaplar konakta gergin anların yaşanmasına sebep olur. Nalan Rafet’in öfkesinden payını alırken Muzaffer gidiş kararını şimdilik ertelemiştir. Finalde ise Rafet’in kalp krizi geçirmesi herkesi şaşırtır ve korkutur.

Camdaki Kız 13. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların sevilen ve reytingi yüksek dizlerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız bu akşam 13. Bölümüyle ekrana geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyon dizisi olarak OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi bu akşam yayınlanacak bölümde seyirciyi ekrana kilitleyecek. Kalp krizi geçiren Rafet Bey hayatını kurtaran Hayri’ye minnet duymaktadır ve bu sebeple ona şoför olarak iş verir. Rafet Bey eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar. Öbür taraftan Nalan hakkında çıkan haberlerden dolayı Feride’den özür dilese de onun gönlünü almayı başaramaz. Nalan bunun üzerine Sedat’a beklenmedik bir sürpriz yapmaya karar verir. Seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dizi Camdaki Kız bu akşam 13. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar