Camdaki Kız 20. bölüm izle

Camdaki Kız 20. bölüm izle
Camdaki Kız 20. bölüm izle; Kanal D dizisi Camdaki Kız bu akşam 20. yeni bölümü ile yayınlanacak. Camdaki Kız full Hd izlemek için tıklayınız.

Kanal D ekranlarının dizisi Camdaki Kız 20. yemi bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sedat'ın geri dönüşü ile fırtına gibi esecek olan yeni bölümü canlı full HD izlemek için yazımızı inceleyiniz.

Camdakı Kız, bu akşam bomba gibi bir bölümle daha sizlerle olacak. Bir an olsun heyecanın eksik olmadığı Camdaki Kız dizisinde, bu hafta izleyenlerin nefesini kesecek. Sedat'ın konağa geri dönüşü deprem etkisi yaratırken, Nalan'a aldığı yüzük herkesi çok şaşırtacak. Feride'nin 'Gençsin, dünyalar güzelisin ama böyle kurbanlık koyun gibi gezersen kim ne yapsan seni? Bundan sonra sen değil, Sedat korkacak seni kaybetmekten' sözleri ile büyük bir dönüşüm yaşayan Nalan, artık kaybetmeyecek. Öte yandan Muzo, kız arkadaşını Sedat ve Nalan ile tanıştırmak ister. Muzo'nun sevgilisi rolünü ise Arka Sokaklar dizisinde yer alan Hüsnü Çoban'ın kızı rolündeki Yüsra Geyik üstlenecek. Ancak Muzo'nun sevgilisinin tarzı Sedat ile Nalan'ı oldukça şaşırtacaktır. Bölüm sonunda ise Nalan, Sedat ile Cana'yı tekrar bir arada yakalayacak. Peki bu sefer Sedat nasıl hesap verecek?

Kanal D dizisi Camdaki kız 20. bölüm canlı full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Başrollerini Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı Cihangir Ceyhan, Hande Ataizi ve Selma Ergeç'in paylaştığı Camdaki Kız oyuncu kadrosunda Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek gibi isimler yer almaktadır.

Camdaki Kız geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Camdaki Kız 19. bölümde Rafet ile Gülcihan için düzenlenen partide yaşananların ardıdan herkesi şoke olmuştu. Nalan dışında herkes Sedat'ın kirli yüzünü görmüştü. Öte yandan Rafet Koroğlu, 'Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılmaktan vazgeçmşti. Bunun üzerine Selen ise evden ayrılma kararı vermişti. Ardından Nalan, Sedat ile arasını düzeltmek isterken, Sedat ise boşanmak istediğini söylemişti. Bu sözlerle yıkılan Nalan arkadaşının evine yerleşmişti. Ancak Sedat'a havaalanında geri dönmesi için bir şans daha verdi. Camdaki Kız 20. bölümde ise Sedat ile Nalan'ın konağa geri döndüklerini göreceğiz. Peki Sedat, Cana'dan vazgeçecek mi? Yoksa bu bir oyun mu? Tüm merak edilenler bu akşam Camdaki Kız 20. yeni bölümde!

18-11-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar