Camdaki Kız 4. Bölüm İzle

Camdaki Kız 4. Bölüm İzle
Camdaki Kız 4. Bölüm İzle; 29 Nisan Perşembe akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız adlı dizinin yayınlanan 4. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 4. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Şerif Erol’un rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sezona yeni başlayan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve başlamadan önce çok merak edilen, başladıktan sonra da hakkında dedikodu ve tartışmalar bitmeyen Camdaki Kız her hafta üzerine koyarak ilerliyor. İddialı konusu ve kadrosuyla seyirciyi kendine çeken dizi bir genç kızla bir genç erkeğin aileleri ile olan sorunlarını ve bunlardan kaçmak için evlilik kararı almalarını anlatıyor. Ancak evlenen Nalan ve Sedat ne yazık ki geçmişlerinden kurtulamamışlardır. Camdaki Kız bu akşam yeni bölümü olan 4. Bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’da ekranda olacak.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında henüz yeni başlayan ve OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız yayınlanan son bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizide ailelerinin baskısıyla evlenmek için karar alan Sedat ve Nalan birlikte vakit geçirmeye karar verişlerdir. Ancak Nalan’ın annesinin yakın takibi Nalan üzerinde çok ciddi bir baskı kurmaktadır. Üstelik evlilikten önce yapılan bekaret kontrolü de her şeyin üstüne tuz biner ekmiştir.

Camdaki Kız 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında henüz yeni başlayan Camdaki Kız bu akşam yayınlanacak 4.bölümde seyirciyi ekrana kilitleyecek. Sedat hakkında başka bir kadınla olan fotoğraflarının gazetelerde basılmasıyla Koroğlu Ailesinde adeta deprem olmuştur. Sedat ve Cana’nın fotoğrafları her tarafta dillerdedir ve herkes Nalan’ın nişanı atacağından emindir. Koroğlu Ailesi ise aile şereflerini ve şirketin geleceğini düşünerek bunu engellemeye çalışırlar. Nalan ise gazetelerde çıkan haberleri ve resimleri görmüş ve Sedat hakkında büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Nalan’ın annesi Feride ise Koroğlu ailesinden bir özür bir açıklama beklemektedir ancak bu açıklama hiçbir zaman gelmeyecektir. Bunun yerine Koroğlu Ailesinin bambaşka bir planı vardır. Camdaki Kız bu akşam yayınlanacak 4. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında saat 20.00’daekrana geliyor.

29-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar