Camdaki Kız 8. Bölüm izle

Camdaki Kız 8. Bölüm izle
Camdaki Kız 8. Bölüm izle: Kanal D'den ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyin.

Camdaki Kız 8. Bölüm izle: Kanal D'den ekrana gelen Camdaki Kız dizisi 8. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Camdaki Kız 8. Bölüm izle

Bir romandan uyarlanan Camdaki Kız dizisi İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi televizyona damga vuran dizilerin arkasındaki Gülseren Budayıcıoğlu bu dizinin de yazarı. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Ferdi Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Merve Polat, Nihal Menzil, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimleri gördüğümüz Camdaki Kız dizisi OGM Pictures imzası taşıyor. Camdaki Kız dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü izleyiciler tarafından heyecanla beklenirken hangi adresten izleyebileceklerini de fazlaca merak ediyor. Camdaki Kız dizisinin 8. ve yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da Kanal D'den ekrana gelecek. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümlerini Kanal D internet adresinden izleyebilirsiniz. Yeni bölümün yer aldığı internet adresine ulaşmak için bu sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Camdaki Kız 8. Bölüm özeti

Camdaki Kız dizisi 3 Haziran Perşembe akşamı 8. bölümüyle ekrana gelecek. Camdaki Kız dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı fazlasıyla merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde Nalan'ın fenalaştığını gören Muzo hemen doktor çağırır. Koroğlu ailesi ise kendilerine yalan söylediğini anlar. İpekoğlu ailesi ise durumu onlara nasıl açıklayacaktır. Sedat, Nalan'a iyice bağlanır ve Cana ile geçirdiği gece nedeniyle fazlaca pişmanlık hisseder. Cana da asla Sedat'tan vazgeçmez. Cana, düşünmeden bir adım atar ve Rafet Koroğlu çılgına döner. Sedat ve Nalan, düğün provası için bir araya gelir ve romantik anlar yaşarlar. Her şey plana uygun devam ederken Cana beklenmedik bir sürpriz yapar. Bu sürprizi ile düğünü iptal ettirebilecek midi?

03-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler