“Camdaki Kız” Televizyona Uyarlanıyor!

“Camdaki Kız” Televizyona Uyarlanıyor!
Sezon yeni ve iddialı bir yapımla daha tanışmak üzere. Camdaki Kız adlı romandan uyarlanacak olan yeni dizinin senaryo çalışmaları başladı. Detaylar haberimizde!

2018 – 2019 Televizyon sezonunun tatile girmesi ve biten dizilerin belli olmasıyla birlikte yapım şirketlerini ve yayıncı kanalları şimdiden yeni bir heyecan ve telaş sarmış durumda. Hangi kanal hangi yapım şirketine, hangi diziyi sipariş edecek? Yeni dizilerin konusu ne, 2019 sezonuna damga vuracak diziler hangileri olacak gibi sorular şimdiden sorulmaya başlandı. Sezona garanti ve iddialı yapımlar sunmak isteyen yayıncılar bu sebeple işi ince eleyip sık tutuyorlar. Yapımcı firmalarda keza sezon ortasında işsiz kalmamak için aynı şekilde garanti reytingli işler peşinde koşuyorlar. Hal böyle olunca da herkes telaş ve heyecan içinde çalışmasını sürdürüyor. Sezona iddialı bir yapım sunmak isteyen çiçeği burnunda yapım şirketi OG Medya’nın deneyimli yapımcısı Onur Güvenatam bunun için çok okunan bir kitabı televizyon dizisi olarak uyarlamaya çalışıyor.

Camdaki Kız Romanı Dizi Oluyor!

O3 Medya'nın Star Tv için hazırladığı ve yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yaptığı İstanbullu Gelin, 87'nci bölümde final yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından esinlenen seri son yılların en sevilen televizyon dizisi oldu. Dizinin yapımcılarından biri olan Onur Güvenatam geçtiğimiz aylarda OG Medya adında yeni bir şirket kurmuştu. Netflix'e yapılan ikinci Türk dizisi Atiye'nin de yapımcısı olan Güvenatam, 2019 sezonu için yeni bir drama daha hazırlıyor.

Camdaki Kız İçin Çalışmalar Başladı!

2019 sezonu için hazırlanmaya başlanan Camdaki Kız dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun son kitabı olan Camdaki Kız romanından uyarlanacak. Bilindiği üzere daha önce yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’n Hayata Dön romanından uyarlanan İstanbullu Gelin dizisi çok sevilmişti. Onur Güvenatam’ın kurduğu OG Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Camdaki Kız dizisinin senaristi ise ünlü senarist Eylem Canpolat olacak. Ekim 2019'da yayına çıkması planlanan Camdaki Kız’ın yayıncı kanalı ile ilgili henüz bir netlik bulunmasa da kısa zaman içinde yayıncı kanalın belli olacağı tahmin ediliyor. Sezonun iddialı yapımlarından olacak olan dizi ile ilgili gelişmeler oldukça Canlıtv’den takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Camdaki Kız Ne Anlatıyor?

Yazar Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun son kitabı Camdaki Kız’ın arka kapağında yazılanlar seyircinin ilgisini çekecek ve ekran başına bağlayacak türden. Yazar Camdaki Kız’ın arka kapağında, “ayrılık kavuruyor. Aldatılmaksa hep çok acıtıyor… Bize çocukluk acılarını tekrar yaşatacak kişileri gözünden tanır, başkasına değil, ona âşık oluruz. Hayat onu kendi ellerimizle buldurur bize. Kaderimiz aslında doğduğumuz evlerde yazılır. Yine o evlerde yaralanır, o yaralarla büyür, sonunda o yaraların bizi götürdüğü yere gideriz. Ancak mutluluk her zaman o yolda değildir diyor ve ekliyor. “Bu kitapta her zamanki gibi gerçek bir yaşam hikâyesi anlatacağım sizlere. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış Camdaki Kız ile bir varoş çocuğunun aşk hikâyesi bu.”

05-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar