Camdaki Kız’dan Peş peşe Ayrılık Haberleri Geliyor

Camdaki Kız’dan Peş peşe Ayrılık Haberleri Geliyor
Sevilen dizi Camdaki Kız’dan peş peşe ayrılık haberleri geliyor. Dizinin iki önemli oyuncusu 61. Bölümde diziye veda ediyor.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonuyla Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinden peş peşe ayrılık haberleri geliyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide önümüzdeki hafta yayınlanacak 61. Bölümde dizinin iki ağır topu olan Cana ve Pervin karakterlerinin hikaye gereği diziden ayrılacakları öğrenildi. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden dizi olarak uyarlanmış durumda. Dram türünde olan dizide çocukluk dönemlerinde yaşanılan travmatik olayların geleceği etkilediği sonucundan yola çıkılarak hazırlanan bir hikaye anlatılıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi başladığı günden itibaren reytinglerde ilk beş içinde olmayı başarmış durumda. Bu sezon son sezonu olacak dizide rol alan başarılı oyuncular Hande Ataizi (Cana) ve Laçin Ceylan (Pervin) hikayeden çıkıyorlar.

İki Oyuncu Birden Ayrılıyor

OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız dizinden gelen ayrılık haberleri dizi ve magazin sektöründe bir anda gündem oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre özellikle dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve yasak bir ilişkinin bir tarafı olan Cana karakteriyle diziye bu sezon giren ve dizinin ağır toplarından Rafet Koroğlu’nun eski sevgilisi Pervin karakterinin diziden ayrılacakları haberi sektörde bir anda gündem oldu. Seyircinin de sevdiği karakterlerin diziden ayrılmasının hikaye gereği olduğu belirtilirken diziye bu sezon giren ve Pervin karakterine hayat veren Laçin Ceylan gösterdiği performansla oldukça beğenilmişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin senaryosunu Seda Altaylı ve Yeşim Aslan kalem alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Nedim Güç otururken dizi aldığı reytinglerle kanalını üst sıralara taşımaya devam ediyor. İki başarılı oyuncunun canlandırdığı iki kritik karakterin 61. Bölümde hikayeye veda edecekleri öğrenildi.

Bu Sezon Final Yapacak

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve başladığı günden itibaren başarılı sonuçlar alan dram türündeki dizi Camdaki Kız’ın başrolünde Feyyaz Şerifoğlu (Sedat Koroğlu) ve Burcu Biricik (Nalan Koroğlu) yer alıyor. Bu sezon üçüncü sezonuyla ekranda olan dizi sezon sonunda final yapacak. Oldukça başarılı sonuçlar alan dizide psikolojik bir hikaye konu alınıyor ve çocukluk zamanlarında yaşanılan kötü olayların geleceği etkilemedeki yeri üzerinde duruyor. Camdaki Kız her Perşembe akşamları saat 20.00’da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

30-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar