Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde şok ayrılık

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde şok ayrılık
TRT 1 ekranlarında ikinci sezonunda olan ve pazartesi günlerinin lider yapımı Alparslan Büyük Selçuklu’da flaş bir ayrılık yaşanıyor.

Akli Film tarafından hazırlanan ve bir dönem dizisi olarak TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen başarılı ve reytingi yüksek dizilerden Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden flaş bir ayrılık haberi geldi. İkinci sezonunda olan ve kanalın yüksek reyting alan yapımlarından olan dizi bu sezonda başarılı bir şekilde yayınına devam ediyor. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken zaman zaman ayrılıklar yaşanıyor. Dizinin kadrosunda İbrahim Yınal karakterini canlandıran ve dizinin başından beri hikayede yer alan başarılı oyuncu Uygar Özçelik’in diziden senaryo gereği ayrılacağı öğrenildi. Özellikle Alparslan karakteriyle büyük bir liderlik mücadelesi veren İbrahim Yınal dizinin etkili karakterlerinden biriydi. Seyircinin oldukça şaşırdığı bu haber dizinin seyircisini üzerken ünlü ismin önümüzdeki bölümden itibaren kadroda yer almayacağı öğrenildi.

İbrahim Yınal (Uygar Özçelik) Veda Ediyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan reytingi yüksek dizilerden Alparslan Büyük Selçuklu’dan bir ayrılık haberi geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre pazartesi akşamlarının lider dizisinde iki sezondur rol alan ve dizide etkili bir karakter olarak öne çıkan İbrahim Yınal’ı canlandıran Uygar Özçelik’in hikaye gereği ayrılacağı öğrenildi. İlk sezondan itibaren kadroda yer alan ve dizinin ana karakteri Alparslan ile liderlik ve sultanlık mücadelesinde olan ve bunun için de zaman zaman yanlış yollara giren İbrahim Yınal’ın diziden ayrılması seyirciyi oldukça üzdü. Güçlü, saldırgan ve planlı bir karakter olarak öne çıkan İbrahim Yınal karakterinin önümüzdeki bölümde seyirciye veda edeceği öğrenildi.

Uygar Özçelik Kimdir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin İbrahim Yınal’ı Uygar Özçelik 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu aynı zamanda yönetmenlikte yapmaktadır. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro oyunları ve dizilerde yer alan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Uygar Özçelik’in yer aldığı yapımlar arasında, Arıza, Aşk – Büyü, Aşk Ağlatır, Gülperi, İstanbullu Gelin, 8. Gün, 7 Yüz, Fi, Ne Münasebet, Şeref Meselesi, Küçük kadınlar, Avrupa yakası, Genco ve Kaybolan yıllar bulunmaktadır.

30-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar