Camdaki Kız’ın İlk Tanıtımı Yayınlandı

Camdaki Kız’ın İlk Tanıtımı Yayınlandı
Kanal D ekranlarında yakında seyirciyle buluşacak olan ve Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız adlı dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Televizyon ekranlarında ve internet yayın platformlarında yayınlanan pek çok dizi seyirciyi ekrana kilitlerken yapım şirketleri ve yayıncı kanallar yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalarına devam ediyorlar. Özelikle son zamanlarda eserleri televizyonlara uyarlanan yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir başka eseri olan Camdaki Kız adlı kitabı da yakın zamanda ekrana gelmeye başlayacak. Kanal D için çekimleri ve hazırlıkları devam eden dizi daha şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Başrolünde yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden Tv 8e uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini canlandıran güzel oyuncu Burcu Biricik rol alırken dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Oldukça dikkat çekici bir tanıtımla seyirciye duyurulan Camdaki Kız adlı yapım yakın zamanda Kanal D’de seyirciyle buluşacak.

Tanıtımı İlgi Çekti!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Yapım tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden Camdaki Kız adlı dizinin ilk tanıtımı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Oldukça ilgi çeken tanıtım İstanbul İstiklal caddesinde gerçekleştirilirken dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik’in camdan bir fanus içinde olduğu ve etrafında hayatın normal aktığı göründü. Cam içinden çevreyi takip eden Burcu Biricik ise yerinden kımıldamadan dururken etrafından insanlar geçiyor. İlk tanıtım seyirci tarafından oldukça dikkat çekici bulunurken dizinin yakın zamanda ekranlara geleceği duyuruldu.

Camdaki Kız Konusu Ve Kadrosu!

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız’ın konusu oldukça ilginç. Dizide Burcu Biricik’in canlandıracağı Nalan karakteri sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan güzel bir genç kadındır. Nalan tek çocuk olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüştür. Hayatında her şeyi tam olan ve en iyi okullarda okuyan Nalan Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışmaktadır. Bu sırada Şirketin sahiplerinden Sedat Koroğlu ile evlilik hazırlığı yapan Nalan ve Sedat geçmişlerindeki karanlık tarafları birbirinden saklamaktadırlar. Dizi özellikle neden aşık oluruz, kime aşık oluruz, aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir gibi kendimize sormaktan çekindiğimiz soruları sormamızı sağlayacak bir dizi olarak dikkatleri çekmektedir. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Turul Tülek gibi usta oyuncular yer alıyor.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar